Witam,
Czy jest ktoś w stanie polecić jakiś serwis w którym naprawiają klimatyzacje?
Obawiam się, że mam większy problem w mojej belli niż tylko zalanie układu czynnikiem.
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek namiary na śląsku.
Dzięki.
Printable View
Witam,
Czy jest ktoś w stanie polecić jakiś serwis w którym naprawiają klimatyzacje?
Obawiam się, że mam większy problem w mojej belli niż tylko zalanie układu czynnikiem.
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek namiary na śląsku.
Dzięki.
Z tego co wiem i co cieszy sie bardzo dobra opinia to w Sosnicowicach Chłodnic-Pol.
Dzięki wielkie.
Całkiem niedaleko ode mnie. Myślę, że się u nich umówię.
Zobaczymy czy podołają :)
Z tego co ja się orientuję to najlepszy spec od klimy i chłodnic w Katowicach ma siedzibę na ul. Agnieszki. To jest jakieś 500 metrów od stadionu GKS-u Katowice. Generalnie jeśli w serwisach np. Opla nie radzą sobie z naprawą klimatyzacji to dzwonią po niego:) Jest to dosyć znany warsztat w mieście. Ceny też ma dosyć przystępne. Sam osobiście u niego naprawiałem klimatyzację jeszcze w poprzednim samochodzie i szczerze mogę go polecić.
http://www.auto-noczynski.pl
Nie chce rozpoczynać nowego wątku więc napisze tutaj.
Polecam serdecznie serwis Fijałkowski & Dudek http://fijalkow.pl/?sub=menu&sup=glowna
Byłem dzisiaj dobić gaz do klimatyzacji - nie było go już wogóle.
Gdy usłyszałem cenę, zwaliło mnie z nóg - 80zł ( inne warsztaty biorą 200 ).
Poza tym zakład zajmuje się wulkanizacją i innymi naprawczymi rzeczami - wszystko można wyczytać na stronie internetowej do której link podałem.
Dodatkowo wielkim plusem jest BARDZO MIŁA obsługa - klient jest szanowany i traktowany bardo indywidualnie.
Warto odwiedzić chłopaków,
polecam serdecznie,
Katowice
ul. Grottgera 16
AUTO MULTISERWIS, mało znany i dobry serwis klimatyzacji samochodowych.
Ja miałem tam spawaną chłodnicę klimy, już rok czasu i trzyma ok. Jedynie to mnie wkurzyli bo nabili mi za dużo gazu i sprężarka wariowała przy tym nie chcieli uznać na początku reklamacji.
Tam do sprawdzenia szczelności używają azotu pod cisnieniem, co bardzo dobrze się sprawdza.
Ja mogę polecić LATEX w Siemianowicach Śląskich.
Robiłem "przegląd" klimy za przyzwoite pieniądze i wszystko jest tip top.
Pozory mylą, ale mają poza oponami całkiem niezły serwis i sensownych ludzi.
Do tego jak na moje doświadczenie całkiem przyzwoite ceny.
Pozdrawiam
Venom'ek
Dzięki wszystkim za informacje.
Wybrałem Auto-Noczyński w Katowicach i jestem zadowolony.
Fachowa i miła obsługa, samochód był gotowy bardzo szybko.
Okazało się, że klima była pusta no i dodatkowo mam padnięty wentylator klimy.
Klima napełniona, więc chłodzi w trakcie jazdy, gorzej w korkach.
Muszę teraz znaleźć ten wentylator po jakiejś dobrej cenie i umówić się na jego wymianę.
Jakby można było dziękować w tym dziale to bym to zrobił :)
polecam ci w Katowicach gościa na ulicy Agnieszki, naprawdę sprawdzony fachowiec, zawalony masakrycznie robota ale gody polecenia, moja 166 właśnie tam teraz stoi na płukanie układu po umarniętej sprężarce