Witam,wybiera się ktoś do Mediolanu w czerwcu na obchody stulecia marki;ja jadę z SWD jest ktoś z okolicy bliższej lub dalszej co też jedzie?
Printable View
Witam,wybiera się ktoś do Mediolanu w czerwcu na obchody stulecia marki;ja jadę z SWD jest ktoś z okolicy bliższej lub dalszej co też jedzie?
witam ja jade na ten zjazd ;) na 100 %
Ja się zarejestrowałem ale jeszcze nie mam potwierdzenia
Pozdrawiam
M.G.
ja jeszcze niewiem ale jak wszystko dobrze pojdzie to jade
Ja sie zarejestrowalem i musze tylko zaplacic 132 euro. dzis ide po karte kredytowa zeby zaplacic ;) ale bedzie jazda :) Moze bysmy sie jakos dogadali zeby sie spotkac gdzies i pojechali bysmy razem belami :) co wy na to ??
pozdrawiam
Witam!
Ja już wpłaciłem i mam potwierdzenie ID
Pozdrawiam
M.G.
Ja mam zamiar wystartować w piątek rano i można z Cieszyna śmigać razem
ALe piatek wypada 25 a w Milanie trzeba byc 26 :P to jeden dzien jazdy ?? :P maly hardkor bysmy mieli :D ale ja sie pisze na to :) a o ktorej kolego chcial bys wyruszyc ?? Moze znajdzie sie wiecej chetnych na podroz przez PL naszymi alfkami ??
pozdraiwam
Ja też chce z wami jechac tylko macie jakis nocleg bo ogolnie masakra z tym zostaje chyba nomiocik?
z noclegiem nie wiadomo co i jak:P przydalo by sie odpoczac troszke podczas podrozy, chyba tutaj ktos pisal ze koledzy jak jechali na zlot FIATA to gdzies mieli tani nocleg jadac do Wloch, ale nie jestem pewny w 100% bo kiedys gdizes czytalem o tym. Ale przydalo by sie zaplanowac gdzie i jak bedziemy jechac do MILANO i gdize jakies noclegi tak jak kolega wyzej juz sie zapytal.
pozdrawiam