no i stało sie zakupilem kolejego włocha nie jest to alfa ale tez z tej samej stajni mianowicie fiat coupe 20 16V turbo masakra zarąbiscie szybki az sie boje wciskac gaz do dechy kto nie jezdzil tym samochodem niech sprobuje
Printable View
no i stało sie zakupilem kolejego włocha nie jest to alfa ale tez z tej samej stajni mianowicie fiat coupe 20 16V turbo masakra zarąbiscie szybki az sie boje wciskac gaz do dechy kto nie jezdzil tym samochodem niech sprobuje
Gratujacje. Super autko. napisz cos wiecej
zapodaj foty :)
chmm cos wiecej a co mozna wiecej o tym samochodzie powiedziec poza tym ze jest niesamowicie szybki i ma niemiłosiernie twarde zawieszenie rocznik to 95 pierwsza rej 97 90 tys przebiegu sprowadzony byl z belgii w sumie ful opcja skora klima elektryka teraz dokladnie posiada 235KM
235 KM to chyba troche dłubany , hamowałeś te auto?
hehehe no wlasnie, seryjnie 2.0 turbo mialo niecale 200KM a do setki podchodzilo w 7,5 s. Az sie boje myslec jak szybkie jest twoje autko :shock:
Ostro sie kręci :!: Zaje... furka :!:
Jak tym się jeździ po Polskich drogach i zimą? Ja mam TI i właśnie podnoszę z przodu zawieszenie.
To dopiero KILLER.Gratuluje.
nie przesadzaj z tym zawieszeniem,ja tez mam TI i az tak zle nie jest,ba powiem ze jest calkiem calkiem dopasowane.no chyba ze ty masz jeszcze bardziej opuszczone w stosunku do wersji TI.na zime szykuje 17 stki aby auto nie stracilo fasonu i charakteru dla wersji TI.Cytat:
Napisał SEm
a co do Fiata to fajna bryka a szczegolnie podoba mi sie wlew paliwa :D