Witam,
Właśnie się dowiedziałem że nie ma już szyb przednich z czujnikiem deszczu i zielonym paskiem. Nie ma. Wyszły i nie będzie.
Nie wiecie kto robił te szyby?
Printable View
Witam,
Właśnie się dowiedziałem że nie ma już szyb przednich z czujnikiem deszczu i zielonym paskiem. Nie ma. Wyszły i nie będzie.
Nie wiecie kto robił te szyby?
Hurtownia szyb w Bralinie wyceniła mi wyminę takiej szyby przedniej na 600 zł.
U mnie była wymieniana po kamieniu, mam u góry przyciemnianą listwę i czujnik deszczu działa jak trzeba.
Szyba jest firmy Pilkington: http://www.pilkington.com/europe/pol...sh/default.htm
Dzięki :)
Drogo?
pzdr
A nie mam pojęcia bo już taką kupiłem :D Miałem podejrzenie że była bita cała ale na szczęście nie :) Jeśli chcesz to mogę Ci napisać co tam jest napisane może po modelu czy nr będzie Ci łatwiej namierzyć.
JA wymienialem w "auto szyby JAAN"-maja siec w calej polsce i za granica. zaplacilem za te usluge razem z szyba i roczna gwarancja 700zl.(szyba byla z podgrzewaniem i ciemnym paskiem ale bez czujnika deszczu)
wszystko gralo.i mialem jeszcze zajscie drugi raz z kamieniem ,ale pojechalem do nich z tymodpryskiem i mi zrobili tak ze jagby awarji nie bylo.oczywiscie na tej gwarancji
---------- Post dodany o godzinie 18:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:34 ----------
dodam ze teraz tymautem smiga moj brat i nie ma zadnych problemow z ta szyba; (wstawiana byla jakies 2 lata temu)
JAAN we Wrocławiu wyliczył mi szybę atermiczną z pasem i czujnikiem deszczu na 850 zł + 120 zł wymiana. niestety szyba jest tylko w katalogu, fizycznie ponad miesiąc oczekiwania. Jedyna firma jak ma ja od ręki to hurtowania w Bralinie, czekam na jakieś wolne żeby do nich pojechać i wymienić.
http://www.allegro.pl/item1023907810...66_sensor.html
to ja jednak mialem wiecej szczescia.moze to dlatego, ze bylo jakies 2 lata temu, a i jak wczesniej pisalem bez czujnika deszczu ale za to z podgrzewaniem wycieraczek i mialem ja od reki . z zamontowaniem trwalo jakies 3 godziny. bylo to w bialymstoku