-
Wnętrze alfy .nowe siedzenia
-
Może zrób z tegop chociaż jakiś techniczny temat. Dopisz pare linijek itp. to będziemy mogli wkleić Twoją wiadomość do działu "Zrób to sam".
-
na razie mam problem z założeniem boczków. otwieranie na linkę działa ale z moich drzwi muszę wyciąć kilka elementów które zawadzają. ciekawe czy ktoś już to przerabiał?
-
To z czego Ty miałeś te fotele i boczki.
Linka od klmaki wewnętrznej czasem się urywa, albo ten plastik w ktory się ja wkłada się wyrabia.
Z tego co pamiętam to można przełozyć same skórzane elementy na boczkach, bo sa one wpinane.
-
Cytat:
Napisał
Majkel
To z czego Ty miałeś te fotele i boczki.
Linka od klmaki wewnętrznej czasem się urywa, albo ten plastik w ktory się ja wkłada się wyrabia.
Z tego co pamiętam to można przełozyć same skórzane elementy na boczkach, bo sa one wpinane.
Z tego co ja widzę to skóra jest z wersji Super a kolego ma przedliftową wersję 164.
W superce mocowania boczków są inne jak również nie da się zaminić elementu skórzanego w boczku.
-
I różne jest też mechanizm otwierania drzwi tzn. inaczej jest klamka wewnętrzna chwycona od środka
-
może ktoś już przerabiał boczki ....help me
-
Nawet drzwi nie wymienisz bo jest inny sposób ich zawieszenia. Tzn sposób jest ten sam- matematyka jest nieco inna, ale spróbowac możesz, bo sam oceniałem na oko różnice a wiadomo na co chłop umarł. Więc boczki raczej musisz zostawic oryginalne. No chyba, że chce Ci się bawic w wiercenie struktury nośnej nadwozia bo wymiary drzwi mogą byc te same, choc gwarancji nie dam.
Aaa no i drzwi z Super są wzmocnione i są też cięższe.
-
Drzwi od superki da się założyć. Tylne będą działać prawidłowo, natomiast przednie wiszą jakby opadły o około 0,5 cm, co powoduje problem z zamykaniem. Próba regulowania zawiasów nie daje efektów.
-
jestem na etapie przerabiania drzwi. jak na razie kątówka poszła w ruch.
boczek już pasi. zostało już tylko otwory powiercić i gwintowanie>>> dam rade nie ma rzeczy niemożliwych. do tego elektrykę przerzucam, bo w tylnych drzwiach mam korbki..