-
tapicerka / osłona w 156
W mojej 156 z przodu, po stronie pasażera, tuż nad miejscem gdzie zazwyczaj znajdować winny się jego stopy, a konkretniej pod zamykanym schowkiem, nie ma tapicerki:/ Tzn jest tylko tworzywo ocieplająco - wygłuszające, które tak dziwnie obwisa. Czy przypadkiem nie powinno tam być jeszcze jakiegoś elementu maskującego? Gdy kupowałem samochód nie zwróciłem na to uwagi, ale kiedyś podczas sprzątania zauważyłem (bo normalnie tego nie widać), że chyba coś jest nie tak.
A jak jest w waszych 156? Czy jest tam jakaś tapicerka, maskownica, czy może tak jak u mnie - goło i wesoło? (w co raczej powątpiewam)...
-
Nad nogami pasazera jest taka czarna mata wygluszajaca mocowana na 2 srubki od strony pasazera i metalowy zaczep od strony grodzi silnika
-
Czyli nie jest ona niczym już maskowana? Jeśli tak, to wygląda na to, że po prostu się odkręciła i wystarczy ją ponownie zamocować:)
Dziękuję za informacje, bo już zacząłem podejrzewać, że ktoś tam coś majstrował :?
-
alces1, Nie martw sie Tak ma byc :) Wsun ja tylko poprawnie w zaczep
-
prowizorka
Ja u siebie zrobiłem małą dziurke i kawałkiem haczyka zaczepiłem o jakiś kabel który tam jest. Pozdrawia mBorys