-
pompa wody ,chlodnica V6
Witam zbliza sie wymiana rozrzadu to przy okazji wymienia pompe wody i chlodnice. pompa mysle, ze bedzie dobra bugatti, bo wiekszego wyboru raczej nie ma jak patrze na allegro. ktos wie po ile chodza nowe chlodnice do V6, bo widze na allegro po 400zl i po 900 zl do V6? dziwne rozbieznosci, a nie chce kupic dziadostwa
-
Ja zapłaciłem za chłodnice Valeo ponad 900 zł
-
Ja zamontowałem tą z allegro za 400 zł i jest OK.
-
ja sprzedalem chłodnice bez jakichkolwiek zarysowań, w 100procentach szczelna za 250zł:)
-
Stanizlak, czyli mozna smialo ja kupic? zamowiles dokladnie ta za 399zl sklep top-car Krakow wszystko gra.? pasowala bez problemu do V6? jak dlugo masz ja ? jesli chodzi o pompe to bugatti z metalowym wirnikiem ,polecacie kogosc z allegro pewnego?
-
polecam autosklep24.pl działający przy lancia team.
p. Marcin jest bardzo kompetentny, ceny są ok. kupiłem już tam 2 rozrządy do V6 alfa 164 i 166 i za każdym razem byłem bardzo zadowolony. kupuje u nich różne inne części do samochodów włoskich i za każdym razem mam rabat
-
-
Ta pompa HEPU ma jakiś dziwny kołnierz i otwory gwintowane w innych miejscach. Oblukaj to dobrze ze swoją pompą, bo one nie są identyczne. Ja u siebie na przykład tego kołnierza nie kojarzę.
Pytanie chyba w złym temacie... [MENTION=3821]marek230482[/MENTION] przeniesiesz?