-
kratka zderzaka
Panowie potrzebuję tej czarnej plasticowej kratki do zderzaka przedniego w mojej alfie 146 wersja po 99'. W ASO za oryginał cena bardzo wysoka jak na kawałek plasticu, więc proszę o pomoc, wskazanie jakiegoś szrotu z częściami do alfy bądź sklepu w którym mogę taniej dostać taką kratkę...
-
Chodzi ci o tą na dole między halogenami? Kupowałem ją rok czy dwa lata temu w ASO. NIe pamiętam ceny ale bardzo drogo nie było. Coś w przedziale 50-80 bodajże?... Te małe spineczki do przypięcia za to okrutnie drogie, bo ponad 4 zł za sztukę a jest ich 8:eek: Ale takie same dostaniesz w jakimś sklepie metalowym za kilka groszy sztuka;)
-
tak, o tą. W ASO to prawie 100zł :( wolałbym jakąś używkę bądź tani zamiennik...
-
Ciężko dostać części blacharskie do Alfy 145 po FL bo były robione stosunkowo krótko. Musisz chyba podzwonić po ogłoszeniach z częściami na Allegro albo poszukaj czegoś na forum w dziale Bazar. Ale najprościej chyba jednak będzie ci w ASO... Albo dotnij sobie jakiegoś siatexa z Tesco za kilkanaście zł;)
-
właśnie na allegro zamówiłem sobie aluminiową czarną siatkę do samochodów na grille tuningowe :D:D wymiary 100x25 cm. Wsi nie będzie ;)
-
Kupujesz grilla na allegro, (uniwersalna siatka, duże oczko) docinasz, rzucasz gumową uszczelkę gumową naokoło, ew. lakier czarny mat i wklejasz - generalnie bardzo łatwo zrobić ładną siatkę, już było rozkminiane na forum, poszukaj.