-
Pokrowce samochodowe
Drodzy Panowie no i Panie oczywiście .. naszło mnie żeby założyć pokrowce na fotele do AR 156. Nie chcę za bardzo hm... się powtarzać i w związku z powyższym mam pytanko:
Czy ktoś z was miał do czynienia z takimi pokrowcami i co o nich myślicie? Niestety trochę kosztują i wolę najpierw przeprowadzić wywiad środowiskowy :lol:
http://www.republika.pl/kameleon29/s%20cz%20fotel.jpg
Chyba że ktoś ma inne ciekawsze propozycje to będę wielce zobowiązany. Pozdrawiam <piwo>
-
Ja bym TEGO w życiu nie założył.Nawet do malucha,a nie do Belli.Na zimę na welur zakładam zwykłe koszulki i to patrzę,żeby jakiś głupawych napisów nie miały.Miało być szczerze to było :lol:
-
I o takie wypowiedzi mi chodzi - dzięki za szczerość :mrgreen: A co do napisów to też jestem przeciwnikiem :P
-
Wedlug mnie sa nieco tandetne aczkolwiek widzialem na Allegro fajne pokrowce. W sumie na zime nie jest glupim pomyslem zalozenie ladnych pokrowcow - najlepiej nie rzucajacych sie w oczy.
-
:shock: zle to wyglada skromnum maim zdanie,
-
oj... ojej! Chcesz żeby belunia płakała?!
-
Te guziki sa porażka tych pokrowcow
-
Wygląda to jak babciny fotel w kiepskim wykonaniu :shock:
Nigdy w życiu czegos takiego bym nie założył, zresztą jestem przeciwnikiem pokrowców :)
-
dareckib,
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
-
Producentów takich <OO> powinno się trwale izolować od społeczeństwa i samochodów, żeby ich więcej nie mogli kaleczyć.