pozdrawiam
mam pytanie poniewaz kolega chce zamontować w swojej 2,5 166 lpg. Jak firme i jaki warszat wybrac wawa aczkolwiek niekoniecznie i jakich cen nalezy oczekiwać???
Pozdrawiam
Printable View
pozdrawiam
mam pytanie poniewaz kolega chce zamontować w swojej 2,5 166 lpg. Jak firme i jaki warszat wybrac wawa aczkolwiek niekoniecznie i jakich cen nalezy oczekiwać???
Pozdrawiam
hej, mam 156 2,5l , ceny w warsztatach sie wachaly od 2900 do 3600 a wybralem na koncu warsztat ktory za 3000 zrobil, zamontowly wlew gdzie sie chcialo. a po drugie i wazniejsze robili juz alfe .
w montowalem sobie stag 300
witam a gdzie montowałeś ten gaz w wawie???
Pozdrawiam
HeyCytat:
Napisał toca
Jak Ci to chodzi na STAG 300??
Masz jakies zdjecia tego jak Ci to zamontowali??
Jakie jest spalanie??
Jak z moca??
zdjecia ci moge zrobic jutro, silnik mi fajnie chodzi, w sumie cale urzadzenie mam w lewym blotniku, przejechalem na tym *stag 300* od wbudowania, nie cale 2 tyg temu 5000km.
prawde mowiac nie czuje roznicy mocy.w sumie dobrze :)
spalanie dziwie sie sam bo na paliwie mialem 13 a na gazie 11 przy zwyklej jezdzie z butem.
jak mu na bardziej gas w cisne to kolo 15-17
Toca napisz dokladnie jaki dali Ci reduktor i wtryskiwacze...to istotna informacja :wink:Cytat:
Napisał toca
Ja biore do swojej STAG300+reduktor Zavoli Zeta S(do 250KM)+wtryskiwacze VALTEK zolte.
Bede wdzieczny za fotki jak Ci to powiercili :mrgreen: :mrgreen:
areks lepiej wez lepszy reduktor !!!!!pozniej wkleje ci cala dyskusje z jakiegos forum na temat reduktora w 166 i problemow z tym zwiazanych.ps .sprzedajesz dalej 166.powiedz czy ona byla bita.jezeli wytrzymasz do wiosny to wlasnie takiej bede szukal
HeyCytat:
Napisał piotriix
Wiekszy to znaczy jaki??
Musze to dokladnie wiedziec aby uniknac pozniejszych problemow...
Juz niestety jej nie sprzedaje...
Oczywsicie gdzies byla bita, rysnieta...
Daj znac z tym reduktorem
stag300
czerwone valteki
KME gold
rura 8mm
taki zestaw ci proponuje ewentualnie choc to lepszy wybor jak kme gold to reduktor Europegas 180
Aha a czemu np.nie lepsze wtryskiwacze VALTEK zolte??Ponoc sa szybsze...Cytat:
Napisał piotriix
Czyli jednak awaryjny Europegas...180 tj jego oznaczenie czy max.kW??
Widziales taka opcje jak pracuje w alfowskiej V6 ??