Witam. z ciekawości chciałbym zapytać kto z was ma na tym forum najmocniejszą alfę, przyśpieszenie też mnie interesuje. Jeżeli ten ktoś ma ochotę niech opiszę autko.
Printable View
Witam. z ciekawości chciałbym zapytać kto z was ma na tym forum najmocniejszą alfę, przyśpieszenie też mnie interesuje. Jeżeli ten ktoś ma ochotę niech opiszę autko.
już mam swój srebrny tuning:) pytam z ciekawości bo mało tu o takich rzeczach a to dla mnie bardzo ciekawe. Bo z tego co wiem to na forum są tylko 2 Q4 ale ta łukasza jeszcze nie w pełnej kondycji. Może ma ktoś jakieś wynalazki typu 164 Q4 czy QV bo bardzo jestem ciekaw wrażeń, albo może jakieś 3.0 V6 TB??:) Na forum przewijali się użytkownicy GTA 3.2 ale mnie interesują jakieś przerobione wynalazki:)
Myślę, że wysokie notowania w tej tematyce ma Alfa 156 SEma czyli 156 3.0 V6 z kompresorem. Nie wiem jak na dzisiaj, ale jest tam powyżej 300KM.
Pozdrawiam.
- Rafał
Nie wiem czy na alfaholikach jest, ale w alfaclubie 156 kosmozza - 3.0 V6 kompressor, 350 KM ;)
Obaj macie rację, bo najpierw zrobił 156 3.0 V6, którą teraz w posiadaniu ma SEm, a później zrobił (ale chyba jeszcze nie skończył?) 156 3.2 GTA SW.
Pozdrawiam.
- Rafał