-
zwykły mechanik da rade?
Czy zwykły mechanik od wszystkich wozów da rade zrobic silnik w alfie bo cos mi sie o uczy obiło ze alfa ma jakies blokady?? czy cos takiego chodzi mi o to czy zrobi pierscienie, i uszczelke pod głowica.
I jeszcze jedno pytanie: cos mi nie styka w przekazniku od wentylatora chłodnicy (tego kolo aku) i czy jak tam cos nie styka czy wewnetrzna dmuchawa tez by przestala dzialac--bo mi przestalo dzialac jedno i drugie
ma ktos moze schemat instalacji elektrycznej do 145 po FL nie wiem czy cos zmienili w stosunku do modeli z przed FL
-
jak sumiennie sie za to zabierze to i owszem ale szczerze powiedziawszy raczej to mało prawdopodobne i ci spartoli silnik :P
-
Mechanik musi być bardzo kumaty ale blokady to pewność dobrze złożonego rozrządu nadmuch do kabiny nie ma nic wspólnego z wentylatorem chłodnicy
-
marcins737 pytalem czy w szczecinie i okolicach jest dobry mechanik od alf jedyne co sie dowiedzialem to ze jest jeden i to sredni naprzeciwko browarow szczecinskich a w ofercie na necie ma ze robi włoskie i francuzy
moze ktos zna kogos lepszego w okolicach szczecina
-
marcins737, Jesteś nieugięty w swoich wypowiedziach na temat rozrzadu w T.S :lol: Przecież Alfa to nie statek kosmiczny :DDD