-
Lpg - olkusz - gajer
Witam, mam AR 166 3.0 24v z 1999 roku, przebieg 172 tys. Mam zamiar założyć instalkę do niej u Braci GAJER w Olkuszu. Sami od lat jeżdżą Alfami V6 na gazie. Czy może ktoś podesłać opinię o ich pracy, jakości i wiedzy w tym temacie? z góry wielkie dzięki!!!:agree:
-
witam
mnie zagazowali juz 2 v6 i mam tylko dobre opinie. Na pierwszym objechałem 80 tys a na tym już 12 tys od marca i jak sam piszesz to na własnych samochodach przerobili temat gazowania alf więc chyba nie ma się co bać. Obecnie oferują BRC i Landirenzo omegas - jam w obydwu miałem landi - droższe ale dobre. Nie mam doświadczenia z BRC więc nic więcej nie podpowiem co do wyboru .
P.S. z tego co ich znam to "na gazie" nie jeżdżą :) tylko na LPG
pozdrawiam
-
ja u nich zakładałem 2 lata temu gaz do Astry , byłem zadowolony :) zakładałem wtedy instalacje landi. W sumie to jedni z lepszych "gazowników" w naszym rejonie i warto tez negocjować cene :P
drobiazdzek jak byś rozmawiał z nim w najblizszym czasie to mam prośbe , dowiedz sie ile by chcieli za załozenie gazu do alfy 156 SW 1.8 (144km) bo równeiz sie przmierzam do założenia :P noi co oferuja w tej cenie , jaka instalacje itd :) byłbym wdzieczny :)