-
Alfa Romeo GTV
Witam serdecznie!
Piszę tutaj w takiej sprawie bo chce kupić GTV na wiosne. I chciałbym dostać od posiadaczy GTV jakieś rady. Z jakim najlepiej jest kupić silnikiem dlaczego ten? a nie ten? (cały czas myśle o 2.0 V16).I najlepijej do ilu tyś km przebiegu kupować? Z tego co wiem każdy chwali te GTV. Ja się w niej zakochałekm od pierwszego momentu kiedy zobaczyłem ja w pobliskim komisie w moim miescie. I tak już ja śledze od 4 miesiecy. I na wiosne włąsnie planuje kupić (znaczy musze już ją mieć)
Czekam na wasze odpowiedzi
Pozdrawiam
-
kup 3.0 V6 i ciesz sie życiem, póki na głowe nie zwali ci sie żona i dzieci :mrgreen:
-
Hej :) gratuluję gustu :D:D
każdy silnik ma swoje wady i zalety ;)
ale rozpisywać się nie będę bo na forum jest już temat o zakupie GTV -
pod wdzięcznym tytułem "GTV- kupić czy nie kupić" :mrgreen:
Polecam korzystanie z opcji "szukaj" ;)
-
Jak masz na oku jakąś GTV-kę, której komis już od czterech miesięcynie może sprzedać, to jakbyś się na nią zdecydował to koniecznie ją sprawdź od góry do dołu 8)
-
trafny wybór !
gdybym miała sobie kupować 2 autko to tylko GTVke :D
obyś trafił "wypieszczoną" na glancuś!
pozdrawiam
-
oczywiście jak będe kupował to jade z mechanikiem żeby zbadał cudeńko... zastanawiam się czy kupować w polsce czy od sąsiadów "nach deutschland". w sumie od sąsiadów wiem po jakich drogach ona jeżdziła. Chyba że wy macie może jakieś znajome komisy i np wiecie że one śa w dobrym stanie.
A jeszcze jedno , jak sądzicie spadną ceny AR GTV w przyszłym roku 2008?
Pozdrawiam i dzięki za interesowanie się moim tematem :D
-
-
a co powiecie o tej GTV ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3567688
podoba mi sie starsznie ta czewona skora :D
-
-
Oczywiście że 3.0 V6 lub 3.2 V6 zależnie o rocznika GTV.
Silniki te są wprawdzie drogie ale bezproblemowe w eksploatacji.
W GTV to ogień i czysta adrenalina. W standardzie do tego modelu powinni dodawać fotele z możliwości katapultowania. :twisted:
Tutaj link do opisu silników.
http://www.cuoresportivo.pl/_mm/silniki/v6/index.html
Pozdrawiam i powodzenia