Cześć.
Na co dzień mieszkam we Wrocławiu. Raz na jakiś czas goszczę w Radomsku - tam się wychowałem i mieszkałem 20 lat...
Jestem ciekaw ilu Radomszczan to alfaholicy z którymi mógłbym się spotkać w rodzinnym mieście... ???
Pozdro!!!
Printable View
Cześć.
Na co dzień mieszkam we Wrocławiu. Raz na jakiś czas goszczę w Radomsku - tam się wychowałem i mieszkałem 20 lat...
Jestem ciekaw ilu Radomszczan to alfaholicy z którymi mógłbym się spotkać w rodzinnym mieście... ???
Pozdro!!!
i co nikogo nie ma z Radomska ?? szok!!
jestem jestem... ale Alfa dopiero w planach ;)
o to super ;) widziałem jeszcze na forum kolegę Kuba_156 tez jest z Rska ale tu chyba jeszcze nie zajrzał
wiem że nie mieszkasz teraz w R-sku ale może orientujesz się czy jest tu jakiś dobry mechanik któremu będzie można powierzyć Alfę (jak by coś)
hmmm niestety nie wiem, jak jestem u rodziców i muszę coś zrobić to jadę do znajomego - złota rączka... A coś masz do zrobienia??
a może mini spocik w niedzielę 26.09 jakoś popołudniu ??? - akurat będę w Radomsku ;)
Witam, witam :)
Jest nas już 3, oby tak dalej.
Bardzo dużo jeździ Belli po Radomsku. Trzeba będzie zaczepiać i zapraszam na forum :)
Kolego lukash:
Mogę Ci polecić dobrego i solidnego mechanika.
Sam naprawiam u niego alfę, jeżeli sam sobie z tym nie daje rady.
Jeżeli coś to priv :D
Pozdrawiam!
no lukash jeszcze nie ma Alfy ale wszystko idzie w dobrym kierunku :) a prócz nas jest jeszcze jeden kolega - manli
a co ze spotem??