-
Prosze o porade
Witam fanow
Mam pytanko chcialbym zakupic zaroweczki xenon ale nie wiem czy to co jest na aukcji bedzie dobrym z moim modelem
alfa 156 1,8 16v 99rok
Jak mozna prosic io pomoc bede wdzieczny zalaczam link do aukcji
http://moto.allegro.pl/item117016020...w_130w_50.html
O jaka moc 55 czy 100 wat
-
WIesz co-miałem kiedyś podobne żarówki. Szczerze nie polecam. POwiem tak-świecą w stylu"jedno oko na Maroko a drugie na Wietnam" a do tego szybko się przepalają. Lepiej kup sobie Phillips'y np. Blue Line-będziesz dużo bardziej zadowolony a w ogólnym rozrachunku i tak się bardziej opłacają, bo długo dłużej wytrzymują. Powiem tak: 4 żarówki Xenon = 1 Phillips
-
Wlasnie chodzi mi oto ze ryzyko nie duzo bo kasa mala zawsze moge stare zostawic a 129zl phlipsa narazie szkoda mi kasy na taka zabawe
Ale chcialem sie dowiedziec jakie mam kupic czy te na aukcji sa dobre jaki typ i jaka moc
-
Wiesz co-przejedź się do Carrefoura lub Reala-niepamiętam dokładnie w którym ale widziałem te same za 19,99 :P Mówię całkiem poważnie!
-
Jak mozna prosic o dopowiedz jakie typy zaroowek ida do alfy 156 i jaka moc bede wdziecdzny bo niewiem co napisac gosciowi od aukcji
-
wszystko jest w instrukcji
linki dostępne na forum
dowiesz się o rodzaju i mocy każdej żarówki
ale proszę bardzo :
http://images50.fotosik.pl/325/eeb0ec79f47cbe8bmed.jpg
-
Wielkie dzieki oto mi chodzilo czyli mijania h7 55 w ;)
-
jest taka fajna ikonka "dzięki" i się klika i nie trzeba pisać posta z podziękowaniem :D:D
p.s.
zbieram :P
-
-
Nie polecam - kupiłem kiedyś takie pseudo xenon efekt i w nocy porażka... Później miałem OSRAM NIGHT BREAKER i te było super, aczkolwiek barwa nie była tak "kozacka" jak tych tańszych.
Cenowo Osram są ok, bo chodzą po 25zł/szt - czyli tyle co tungsramy na stacjach benzynowych. Czasami trafiają się promocje za 36zł/2szt - poluj.
A tak w ogóle to teraz jeżdżę na HID'ach (z przesłonką) - nie oślepiają - jestem zadowolony. Spryskiwaczy nie mam, ale mam samopoziomowanie. Broń boże zakładać bez przesłony bo będziesz oślepiał.