Za wszelkie info dziękuje
Printable View
Za wszelkie info dziękuje
Jest ona na Allegro ????????
czerwona ze szczecina
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3605746
Wygląda prawie jak moja ale nic nie pomogę bo na klekocie się nie znam a silnik to podstawa . Ważne jest też aby auto nie było bite
jest super wyposazona.ale te silniki vm maja swoje wady koniecznie sprawdz ten przebieg jezeli serwisowana to ciekawe gdzie.ps napisz co stwierdziliscie na miejscu
ee tam kiery momo ni ma a fotele tez jakies takie zwykłe :PCytat:
jest super wyposazona.ale te silniki vm maja swoje wady koniecznie sprawdz ten przebieg jezeli serwisowana to ciekawe gdzie.ps napisz co stwierdziliscie na miejscu
u mnie stoi 2,0 16v '96 za 6tys ale cała jakims wałkiem pomalowana a pod maske chyba sto lat juz nikt nie zaglądał.. ehh te 155tki kazda po jakis przejsciach.. :?
sorry piotrix za edycje cos mi sie pokręciły przyciski :mrgreen:
Silniki vm jak są uszkodzone to zaczynaja sie robic wadliwe i warto zrobic remont jezeli jets to mozliwe i napewno kazdy pozniej z tego bedzie zadowolony i nie bedzie tego żałował:) Po remoncie jest juz spokój na dłuzej...
Hmmm jak juz byłeś dzis ja oglądac to ciekawi mnie czy lewa strona jest robiona zwróć uwage na to,wpatrz sie w lakier czy nie widac pod powłoką jakis rysek takich jakby ktos czyscił to oznacza ze pod lakierem jest spachal i zle wyczyszczona...
Alfa zakupiona za 4,9 zł licznik wiadomo odkręcony myśle o jakieś 60 - 100 tyś. Stan nadwozia zadowalający ( kiedyś uszkodzony lewy tył ), stan wnętrza dobry brak wytarć i przetarć tapicerki natomiast jest mały problem z silnikiem:
1 napinacz paska klinowego hałasuje
2 pokrywa zaworów leje się olej dość mocno
3 sprawdzenie klawiatury i stanu regulatorów hydraulicznych.
Po wykonaniu tych czynności pojazd powinien być ok.
dzięki za rady
gratuluję zakupu, oby ci sie fajnie jezdziło :wink: