Wyniki jakie uzyskaliście na Torze "
Wstawiłem nicki obok numerów startowych wg. listy którą miałem.
Jak coś nie tak to dajcie znać.
http://img714.imageshack.us/img714/2430/torh.jpg
Printable View
Wyniki jakie uzyskaliście na Torze "
Wstawiłem nicki obok numerów startowych wg. listy którą miałem.
Jak coś nie tak to dajcie znać.
http://img714.imageshack.us/img714/2430/torh.jpg
może niech każdy z uczestników wpisze; czym jechał, jaki silnik, ile koni i momentu
| Miejsce | Numer startowy | auto | silnik | kM | nm |
| 11 | 21 | 156 SW | 2,4 jtd | 180 | 360 |
| 25 | 39 | 166fl | 2,4 jtd | 136 | 380 | 1600 |
moc maksymalna przy 2300 orb. bo turbinę wyłącza :p
ehhh, gdyby ktoś nie wrzucił mi tych pachołków pod koła byłbym zaraz za rigobertem, a to był mój główny cel go pobić :D
możecie mi na PW wrzucać dane brakujących aut to uzupełnię z czasem tabele
| 19 | 41 | 145bx | 1.4 | 90KM | 115Nm |
Hej,
jeśli jeszcze mogę coś zasugerować, to do tego warto było by dodać jeszcze kolumnę z masą auta, którym się startowało... to tak w ramach poprawienia sobie samopoczucia rzucam propozycję:P
A uzupełniając to co napisaliście plus moją proponowaną sugestię wyjdzie tak:
|9|27|159 SW Q4|2,4 JTD|>210KM|>400Nm|1920kg|
znaczki ">" są dlatego, że auto jest po strojeniu softu, ale z racji awarii hamowni nie wiem dokładnie jaką dysponuje mocą... na razie:)
Tak czy inaczej, trochę złapałem bakcyla na tor i chyba się wybiorę do Ułęża na TrackDay we wrześniu, zobaczymy... co prawda moje auto zupełnie "nie torowe" ale mimo tego fun jest naprawdę duży:)
camil - uaktualniłem tabele, ale już szczegółów takich pisać nie będę, bo chodzi żeby zobaczyć orientacyjnie kto czym jechał :) połowę danych wziąłem szukając waszych aut po forum, więc mogą być małe byki :)
Bobryt moja Alfa nie jest 2.4, tylko 1.9 :)
Zgodnie z kolejnoscią jak kolega Camil:
|5|33|159 SW| 1.9JTDm|>150KM|>350Nm|1650kg|
Zastanawiam się Camil skąd masz masę 1920kg, dlatego że mój kolega ma identyczną Alfę jak Ty (kolor inny) i ma w dowodzie 1815kg.
Przy 29 miejscu jest błąd "alfa 157" :P a 31 miejsce to 156 JTD
OK, nie ma problemu. Tak jak napisałem, chodziło mi bardziej o poprawienie sobie samopoczucia. Tylko coś się zmieniło Ci przy okazji z czasem ostatniego przejazdu, wczoraj było OK, dziś jest jakby skopiowany od Kubacik C
No ja tą masę mam właśnie z dowodu rejestracyjnego i z karty pojazdu. Ten kolega też ma wersję Q4 w dieslu 2,4?
Swoją drogą niezły czas wykręciłeś - sumaryczny miałeś sporo lepszy ode mnie, ja miałem ostatni przejazd szybszy tylko, ale bardzo niewiele. Gratuluję:)
7|18|156|2.5 v6|192|222|
kto wie moze gdyby nie awaria z jedno lub dwa do gory miejsca udalo by sie poprawic:D