-
Głosniki 145
Witam!
Mam pytanko,a w zasadzie dwa pytanka. Jaki jest rozmiar głosników w tylnych boczkach w modelu 145,bo jeden z nich mi drży i chciałbym je mymianic. Moze coś mi polecicie... Drugie pytanie to z czystej ciekawośći. Jakiej marki jest seryjny car audio w Alfa Romeo. We Fiacie Bravo sprzet jest Grundiga. 145 to model bliźniaczy,wiec czy tutaj też jest Grundig?
Pozdrawiam Tiga
-
Nie sądze, żeby były głośniki Grundiga.. No chyba, że był produkowany we Włoszech. 8)
Na głośnikach jest tylko napisane "made in italy", oraz można znaleźć na plastiku napis "autosonik" jeśli to coś w ogóle znaczy.. :roll:
-
O.k. ,a jaka jest w końcu średnica tych głośników w tylnich boczkach?
-
Z tyłu są 130mm made in italy
-
tyl 13 przod 16.5, tylko mi powiedzcie ci marka phonocar jest dobra? bo tez chce wsadzic cos zamiast tej oryginalnej wloskiej padaki ;]
-
130 mm? To super! :D Mam akurat nowe VDO na stanie - jutro garaż i dłubanko :wink:
-
Odpuść sobie głośniki z tyłu... a w szczególności 130mm. Lepiej wygłusz przednie drzwi i wstaw jakiś przyzwoity odseparowany zestaw.
-
to jakie polecacie zamiast phonocar, tylko przypominam ze nie chce wydawac wiecej niz 200zl ;] bo dobry sprzet grajacy to mam w domu :)
-
Sprobuj Hertza, Magnata, JBL czy Helixy. A co do Phonocara to ja osobiscie nie mam zastrzezen.
-
Ja ze swojej strony poleciłbym trochę niedoceniany zestaw Tonsil Speed 1700, czasem na allegro występuje. Po wygłuszeniu drzwi i podłączeniu pod wzmacniacz bardzo ładnie gada :D