-
Kubla do 156
Panowie czy bez problemu przerobie te kubla do 156 czys telaz jest ten sam co zwyklych foteli,bo czytajac przerobke foteli UK na EU to zeby miec w wersji europejskiej regulacje fotela w pionie i poziomie to trzeba przelozyc skore na fotel europejski kierowcy wtedy pasazer i kierowca ma regulacje.A jak bedzie z kublami??
http://moto.allegro.pl/podgrzewane-f...203584457.html
-
Przekładałem takie z anglika do siebie ale w wersji skórzanej i..... o ile mechanizm podnoszenia można przenieść z tych które masz obecnie to prawdopodobnie stelaż pod fotelem na którym siedzisz obecnie jest przyspawany do siedziska i następnie przykręcony do sanek, a w przypadku tych angielskich foteli (prawdopodobnie Recaro) samo siedzisko jest przykręcane do stelaża, a następnie do sanek i tu jest problem, ale tylko i wyłącznie finansowy, bo stelaż do tych foteli kosztuje dużo (w serwisie ok. 700 - 900 zł) i jeszcze do tego przychodzi lewa maskownica z wycięciem na dźwignię mechanizmu podnoszenia, ale to już są grosze. W większości ludzie zostawiają tak jak jest i nie przerabiają foteli. Sprawdź sobie w programie ePer o czym mówię, jeśli chcesz przyślę Ci fotki z tych foteli co miałem i co zakupiłem i przerabiałem, tylko podaj jakiś adres na skrzynkę (zrobiłem sobie fotki gdy przerabiałem).
Pozdrawiam
ps. ale takie sprawy to raczej umieszczaj w zakładce AR 156