Hey
Dzis Wam zdam relacje z montazu instalacji BRC w Alfie 156 GTA...
Na montaz do znajomego przyjechal Pan taka bestia z Niemiec :shock: :shock:
Udalo mi sie popstrykac kilka fotek takze wrzuce je pozniej... :lol: :lol:
Printable View
Hey
Dzis Wam zdam relacje z montazu instalacji BRC w Alfie 156 GTA...
Na montaz do znajomego przyjechal Pan taka bestia z Niemiec :shock: :shock:
Udalo mi sie popstrykac kilka fotek takze wrzuce je pozniej... :lol: :lol:
Oto fotki z montazu...co prawda za duzo nie dalem rady porobic...
Alfa GTA chodzi naprawde extra na LPG :D :D
Jak wlasciciel mowil, naprawde nie czuc roznicy...
Wszystko sie jeszcze musi ulozyc...
A tu kilka fotek:
pozostale odpowiedzi usunolem .po pierwsze nie na temat po drugie tego typu zyczenia aby cos tam komus wybuchlo to juz przegiecie.jestem dosc tolerancyjnym modem ale nie testujcie mojej cierpliwosci :evil: .
troche nawalone tych wezykow .no i brak zabezpieczenia otworow wdechowych troche to niechlujne a jaki tam jest reduktor?
Jak to ma nie wylecieć w kosmos to chała chała i jeszcze raz chała :>>>Cytat:
Napisał piotriix
jest to dzial o lpg problemach itd a nie hyde park.userzy piszacy w tym dziale oczekuja pomocy a nie waszego zdania czy ktos slusznie czy tez nie zaklada gaz.co do pisania posta pod postem.jeden pisalem jako moderator i byl skierowany do autorow usunietych postow,drugi natomiast pisalem jako user i wyrazalem swoja opinie .co do pisania bez polskich znakow!! fakt moze i nieeleganko ale poprostu pisanie na klawiaturze to ciagle dla mnie czarna magia .zreszta za takie pisanie nikogo nie upominalem :P .ps ale kare sobie dalem
Zakład który to montował mógł chociażby w miare możliwości pochować elementy instalacji gazowej. Tak na pierwszy rzut oka, troche niechlujnie to wygląda.
montowałem swego czasu instalacje gazowe do samochodów ale to wygląda jak :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: nie wiem do czego to mam porównać ale chyba coś co ma latać w powietrzu i to raczej nie całe a w częściach :roll: :roll: :roll:
A do czego to
porównywać???? Przeca to jeszcze nie ukończony montaż sekwencji. W powijakach powiedział bym.... Po ukończeniu prac pewnie wyglada normalnie.
Podobno pierwsze zdjęcie przedstawia efekt końcowy :evil: