Mam pytanie
W fotelu jest kółko załączjace grzanie foteli z oznaczeniami od 0 do 3 czy zawsze świeci się podświetlanie tego kółka i "logo fotela grzanego" czy tylko jak jest włączone ogrzewanie. Bo u mnie wszystko świeci a grzania nie ma.
Mam pytanie
W fotelu jest kółko załączjace grzanie foteli z oznaczeniami od 0 do 3 czy zawsze świeci się podświetlanie tego kółka i "logo fotela grzanego" czy tylko jak jest włączone ogrzewanie. Bo u mnie wszystko świeci a grzania nie ma.
Podświetlenie jest cały czas.
Fotele grzeją w ustawieniach 1-3
Muszę sprawdzic czy u mnie to działa.. Mocno odczuwalne jest to ogrzewanie w takich temperaturach jak teraz..?? ..bo jak odpalałem gdy było ciepło, to nie miałem przekonania czy fotel zrobił się ciepły przez ogrzewanie, czy tez ja go osobiscie nagrzałem.. :)
Jak jest weryfikowana obecnosc siedzącego dla poduszki, pasów i ogrzewania..? Jakiś czujnik wagowy jest ?
U mnie grzeją nawet jak nikt nie siedzi. A temperatura siedzeń jest odczuwalna nawet teraz. żeby tak było walczyłem parę dni i okazało się, że nie było przekażnika włożonego w bagażniku tam gdzie bezpieczniki
Mógłbyś cyknąć fotkę gdzie tego przekaznika szukac i jak on dokłądnie wygląda ?
W bagażniku polewej stronie jest taka czrna klapka reszte wysłałem na priva
Ja mam SW.. u mnie jest to w bagazniku po prawej stronie nad zmieniarką CD.. i ogólnie siedzi tam jeden przekaznik jak na powyzszym schemacie.. Tak ma byc ?
p.s. priva nie otrzymałem niestety
Nie chcę zakładać nowego tematu więc podczepię się tutaj z moim błachym pytaniem:)
Otóż dzisiaj tak mnie jakoś zastanowiło z głupa czy w fotelach z full elektryką świecić powinny się wszystkie przyciski tzn od podgrzewania, 1,2,3 od zapisu w pamięci i elektrycznej regulacji? Bo u mnie od regulacji się nie świecą a od pamięci i podgrzewania dupska się świecą:P Jak to u was wygląda??:)
podświetlenie będzie się świeciło jak masz włączone światła.