witam!
czy ktoś ma zainstalowany w aucie turbo timer. jeżeli tak to jaki polecacie i czy trudno go zainstalować
dzieki
Printable View
witam!
czy ktoś ma zainstalowany w aucie turbo timer. jeżeli tak to jaki polecacie i czy trudno go zainstalować
dzieki
O ile się dobrze orientuje to chyba w Polsce nie można zostawiać samochodu w włączonym silnikiem na postoju i odchodzić od niego więc jak tak jest to ten turbotimer to nie zbyt dobre rozwiązanie.
no co ty ? poważnie ? zgodnie z prawem nie mogę zostawić autka z odpalonym silnikiem i zabezpieczeniem przed stoczeniem się ( np. ręczny ) ?
gdzie tak pisze ?
w uk na pewno nie można, o czym zostałem przez odpowiednie służby pouczony, w Pl także coś mi świta, ale nie wiem co i jak, pewnie się dowiem jak mnie (pouczą ;-) )
bocian może tak to jest że jak odpalony to i łatwiejsza kradzież. Gdzieś dzwoni ale gdzie?...
a co kogo obchodzi czy ja komuś ułatwiam kradzież czy nie ?
w przypadku AC to wiadomo że po zawodach by było ale tak bez AC to już moja sprawa
ok
ale mogę zostawić auto z zapalonym silnikiem przed własnym domem - generalnie chodzi mi o to czy ktoś montował takie urządzenie
Jak to dobrze, że mam TS :D:D:D