-
5 załącznik(i)
Czegoś brakuje ???
Mam kilka pytań związanych z moją Bellą.
1. Ostatnio czyściłem wykładzine w bagażniku i zauważyłem pod nią kabel, pewnie od zmieniarki lub jakiegoś wzmacniacza>>??:confused: powyższych urządzeń wszakże brak.
2. Przy lusterku w kabinie zauważyłem braki w postaci wolnej przestrzeni z przodu lusterka, a jeszcze coś w rodzaju czujki? na zdjęciu to będzie lepiej widać. Może wy wiecie co to jest.
3. Mam takie dziwne radio a instrukcję po niemiecku, szukałem w necie ale nie znalazłem, za to jakaś po FL jest i nie ten model, jak by miał ktoś namiar na stronkę skąd to można ściągnąć po Polsku będę wdzięczny.
-
1. Na 99% to złącza od wzmacniacza albo subwoofera do systemu audio Bose, nie masz przypadkiem plakietki bose na maskownicach sopranów w przednich drzwiach ?
2.Przy lusterku o ile pamiętam w wersji po FL jest czujnik deszczu , ale mogę się mylić, sprawdź w instrukcji obsługi, jest do pobrania na forum w przyklejonych ;)
-
co do kabla to wydaj mi sie ze jest to kabel antenowy od gsm tak jak na radiu jest napisane ale glowy sobie nie dam uciac moze ktos inny sie wypowie
-
Tylko ze na zdjeciach widac ze to auto przed FL, W lusterku było złącze tellpass czy cos takiego.
-
Tak Alfa przed FL, takze nie wiem co tam mogło być. :confused:, Na sopranach nie mam napisu BOSE także też nie mam pojęcia do czego jest ten kabel.
-
Wygląda jak od zmieniarki
-
Bose było też dostępne przed FL jako opcja jeśli się nie mylę, ale możliwe, że to od zmieniarki, sprawdź czy masz 2 koniec tego kable podpięty pod radio
-
Dzięki Renegat za podpowiedź, ale jeżeli wiąże się to z wyjmowaniem radia, to obawiam się że nie mam warunków do tego, aby to sprawdzić w ten sposób. Zresztą nie mam tej zmieniarki, czy wzmacniacza, cokolwiek się pod to podłącza ,więc na razie mi to nie zrobi różnicy, pytam tak z ciekawości bo może ktoś ma taką samą wtykę. To radio też coś ma z wyświetlaczem, bo krzaczki takie pokazuje zamiast pełnych liter, ach, ktoś takie ma w swojej Alfie<>? mam tylko 3 stacje i nie znajduje więcej.
-
Co do wyświetlacza, to prawdopodobnie nie łączy.
Wtyczce się przyjrzałem i wygląda na taką od zmieniarki blaupunkta
-
To przynajmniej wiadomo od czego ta wtyczka, dzięki!