-
Migacz
Witam!
Otóż ciągle mi się wyświetla "Ride side lamp failure" na kontrolce. Początkowo myślałem, że to właśnie lampka, jednak wymieniłem i się okazało, że również nie działa. Jedynie po tym jak poprawiłem kontakty zaczęła się palić, a na kontrolce wciąż wyświetla się failure. Da się to jakoś wykasować?
-
A może wyświetla Ci się "Right side light failure"? Jeśli tak to wymień prawą przednią pozycje i komunikat w cudowny sposób zniknie :)
-
Typing mistake. No cóż, nie chciałoby się wymieniać skoro wszystko działa, a jedynie na kontrolce ciągle się to wyświetla... :/
-
Moim zdaniem to tez pozycja,troche nie rozumiem z twojego postu czy wymieniłes zarówke czy nie,ale jesli tak to sprawdz czy wsadzona zaróweczka ma takie "parametry" jakie miec powinna.lub czy dobrze ją wsadziłes...a jesli nie wymieniałes przedniej pozycyjnej to jak pisze Slejerek powinno po wymiane wszystko wrócic do normy.
-
Mialem to samo, okazalo sie iz to tylko pozycyjne tak jak napisali przedmowcy, trzeba delikatnie pogrzebac paluszkami we wnetrznosciach alfuni a ozdrowieje i odwdzieczy sie komunikatem OK po uruchomieniu silnika,powodzenia:crazy_pilot:
-
Dzięki! Już wszystko działa. Wcześniej sprawdzałem światła w dzień i zdawało mi się, że wszystko pięknie świeciło. Sprawdziłem wieczorem i rzeczywiście prawa strona nie świeci.