Cześć,mam do wymiany przednią szybę w 146.Interesuje mnie dobry warsztat wstawiający szyby w Łodzi,możecie mi kogoś polecić ? Jak ktoś wie mniej więcej jakie koszty to chętnie się dowiem i jeszcze jedno kupić nową czy używaną wstawić ?
Printable View
Cześć,mam do wymiany przednią szybę w 146.Interesuje mnie dobry warsztat wstawiający szyby w Łodzi,możecie mi kogoś polecić ? Jak ktoś wie mniej więcej jakie koszty to chętnie się dowiem i jeszcze jedno kupić nową czy używaną wstawić ?
na kilińskiego , na przeciwko dworca fabrycznego
na pojezierskiej jest autoryzowany sklep pilkingtona mozesz sobie sprawic nową:D
Polecam kolegę Pawła na Rzgowskiej przy Dąbrowskiego, robi tanio, solidnie, jednym słowem PROFESJONALNIE, jak chcesz oryginał dostaniesz oryginał, jak zamiennik przedstawi Ci listę zamienników. Polecam, ponieważ dwa razy wymieniałem przód i tył i jestem bardzo zadowolony. W razie czego zostawiam nr tel. do Pawła 503 353 216
Wielkie dzięki,jutro wymieniam na Rzgowskiej to opowiem jak wrażenia :)
Niezłego kotleta odgrzałem ale muszę też wymienic szybę w 146 do wybory w Łodzi jest kilka warsztatów. "Kolega Paweł" na Rzgowskiej jeszcze w branży ? ew. jaki inny warsztat możecie polecic ?
Generalnie polecam serwisy NordGlass. Warto sprawdzić, pracują tam prawdziwi profesjonaliści. Naprawa czy wymiana szyb idzie szybko, koszty są nieduże. Sam sprawdziłem już dwukrotnie, a i wiele dobrego słyszałem o nich. W Łodzi wiem o serwisie Szparagowej 4. Może akurat adres komuś się przyda.