Cześć,
dziś spotkałem się z aktywnością naszego forum w jednym z supermarketów :P Ktoś włożył mi za wycieraczkę wizytówkę z naszego forum. Super pomysł, byłem mile zaskoczony. Pozdrawiam "pomysłowicza". :)
Printable View
Cześć,
dziś spotkałem się z aktywnością naszego forum w jednym z supermarketów :P Ktoś włożył mi za wycieraczkę wizytówkę z naszego forum. Super pomysł, byłem mile zaskoczony. Pozdrawiam "pomysłowicza". :)
Kolego nie ten dział :P
---------- Post dodany o godzinie 19:52 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:50 ----------
Gdzie miałeś zaparkowane auto, bo ja jak widzę alfę to daje wizytówkę.
o sorry :P pomylilem dzialy faktycznie :( sarni stok ;)
Takie wizytówki były rozsyłane przez bobryta, a kupione z kasy klubowej. Niestety się skończyły...
również jak widzę gdzieś zaparkowaną AR to daję wizytówkę. Więc jak ktoś w krk znalazł za szybą to pewnie ode mnie :D
Jak chcesz kupić to mogę Ci podać adres do drukarni, która za 50 zł robi 1000 wizytówek - u niej zamawialiśmy te, które nadal wkłada (za wycieraczki:D) Jagiel. A jak nie to poczekaj aż zamówimy kolejną partię i przy okazji spota będziesz mógł odebrać od kogoś :P
też miałem możliwosc włożenia 2 szt za wycieraczki. Nadal bym co niektórym napotkanym właścicielom alf powrzucał wizytówki ale więcej nie mam. Może byłaby możliwosc kupienia na forum większej ilosci. Warto sie nad tym zastanowić.