Może ktoś ma luzem jedną tuleje stalowo-gumową do zawieszenia tylnego wahaczy? Chodzi konkretnie o tuleje wahaczy górych i dolnych od strony wew, potrzebuje pilnie wymiary bo chyba znalazłem poliureta do Gtv :D
Może ktoś ma luzem jedną tuleje stalowo-gumową do zawieszenia tylnego wahaczy? Chodzi konkretnie o tuleje wahaczy górych i dolnych od strony wew, potrzebuje pilnie wymiary bo chyba znalazłem poliureta do Gtv :D
Jeśli możesz, oczywiście poczekam :) Znalazłem PU w cenie gumowych więc chyba warto.
nie mogłeś wcześniej tego znaleźć ?? a nie dopiero jak ja wywaliłem 1000 na Powerflexa. ale takie życie ;)
dopiero teraz zupełnie przypadkiem rzuciło mi się w oczy! czekam na dalsze info jeśli będzie to samo, to w cenie ok 50zł 1 tuleja :D
EDIT: jeśli powiesz mi że są to wymiary:
40,4/12x30 zew/wew x długość
to będę w niebo wzięty ponieważ 1 szt kosztuje 42 lub 46zł w zależności od twardości
dzisiaj niestety jeszcze nie dojechały czesci do tylnej zawiehy więc nie byłem żeby pomirzyć pu :( jutro mam dostać wszystko więc jak wróce z pracy to lece prosto do garazu składać i od razu moge to pomierzyć a dodatkowo moge sprawdzić srednicę wew na wahaczach. jak coś to tu masz mój nr tel 510 036 032 jak cośto zadzwoń jutro około 17 to sprawdzę i od razu podam Ci wymiary :)
Ok zadzwonię bo trochę mi pilno z tym zawieszeniem.
Dzięki, znalazłem powerflexa za 60zł/szt nie wiem czy w tym wypadku opłaca się szukać gumowo stalowych
EDIT:
I kupiłem PU PFR1-716
Może ktoś kiedyś będzie szukać to są na:
http://www.inter-rally.pl/
są przedstawicielami powerflexa
Moje pytanie, tuleje poliuretanowe się jakoś wkleja czy tak jak stalowo gumowe na wcisk? Gdzieś wyczytałem że powinno się to jakoś "wkleić"
Moje pytanie, tuleje poliuretanowe się jakoś wkleja czy tak jak stalowo gumowe na wcisk? Gdzieś wyczytałem że powinno się to jakoś "wkleić"[/QUOTE]
nic nie wklejasz po prostu czyścisz wahacz w sensie gniazdo tulejki, po czym smarujesz smarem (Powerflex dodaje smar miedziany) tulejkę i gnido w wahaczu wciskasz ręką tulejkę w wahacz po czym wciskasz tulejkę, którą tez musisz dobrze wysmarować (tulejka dostępna w zestawie) i to by było na tyle dalej to już montaż wahacza..
ps. smaru nie musisz żałować :P jeżeli dasz za mało to po czasie zacznie Ci piszczeć ;)