Czy ktoś orientuje się do czego może być ta wtyczka? szukałem na forum i w elearn do 156, ale nie mogę nic znaleźć, jest dwupinowa kończy się na połowie chłodnicy i jedyne co to ma oznaczenie D5... Wie ktoś ?
Printable View
Czy ktoś orientuje się do czego może być ta wtyczka? szukałem na forum i w elearn do 156, ale nie mogę nic znaleźć, jest dwupinowa kończy się na połowie chłodnicy i jedyne co to ma oznaczenie D5... Wie ktoś ?
zauważyłem podobną wtyczkę na zdjęciu na allegro, na środku chłodnicy - załącznik na dole
w ogóle to wtyczka o którą pytam jest identyczna jak do podłączenia halogenów - drugi załącznik, mógłby ktoś sprawdzić u siebie do czego to może być wpięte?
Powiem tak u mnie też taka sobie wisi, maiłem się pytać już na forum tylko zdjęc mi się nie chciało robić ;).
Halogeny mam i działaja. Ustawienie poziomu świateł też działa.
Podejrzeałem, że może do przednich czujników parkowania, których nie mam tylko tylne. Ale wiązka mogła być na wyrost.
To wtyczka do czujnika zamknięcia/otwarcia maski do alarmu fabrycznego.
Też mam taką wtyczkę :), miałem pytać do czego ale nie mogłem się zmobilizować do zrobienia fotki - dzięki za wyjaśnienie, a tak przy okazji może ktoś wie do czego jest wtyczka przy dźwigni hamulca ręcznego, ostatnio wymieniałem linki i pod mieszkiem zauważyłem taka białą wtyczkę :confused:
wymieniając ostatnio linki hamulca ręcznego, pod mieszkiem dźwigni hamulca znalazłem taką wtyczkę, ktoś się spotkał z czymś takim ??
Załącznik 24996Załącznik 24997