-
Strzaly na lpg
witam wszystkich. mam taki problem z gazem ze strzela az milo.podczas jazdy w miare jest ok ale podczas np. ruszania spod swiatel (ogolnie ruszania) jest auto zmulone i dodanie mu gazu nawet lekko strzela..
Jaki powod moze byc takiego zachowania??
czytalem o tym jakims BLOS'ie i chcialem zapytac czy to cos moze pomoc??
prosze o jakies porady wskazowki..dzieki serdeczne.
pozdrawiam
Proszę poprawić nazwę tematu!
-
Zmień temat bo w takiej formie to nic nikomu nie powie.
-
Na PB też strzela (trochę ciszej)? Kiedyś miałem to samo w 1.8 TS, to była walnięta cewka.
-
przewody i siece to do strzelania, a co do muła albo za uboga albo za bogata mieszanka.dobry gazownik co umie wyregulowac powinien pomóc .jak z temperaturą silnika i ile pali twoja bella??
Co do blosa temat poruszany na forum, warto przeczytać....
-
z autopsji - lewe powietrze sprawdz uklad dolotowy , wymiana swiec i przewodów też wskazana
-
Strzela!!!
witam wszystkich. mam taki problem z gazem ze strzela az milo.podczas jazdy w miare jest ok ale podczas np. ruszania spod swiatel (ogolnie ruszania) jest auto zmulone i dodanie mu gazu nawet lekko strzela..
Jaki powod moze byc takiego zachowania??
czytalem o tym jakims BLOS'ie i chcialem zapytac czy to cos moze pomoc??
prosze o jakies porady wskazowki..dzieki serdeczne.
pozdrawiam
---------- Post dodany o godzinie 12:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:32 ----------
pytanko jak mozna zmienic ten temat?? chce zmienic ale niewiem gdzie i jak.
-
Klikasz na swoj pierwszy post edytuj, potem edycja zaawansowana i zmieniasz temat i zapisujesz i tyle...
Troche technologi i człowiek sie gubi....xD