Witam serdecznie, chcialem sie przywitac jako swiezo upieczony szczesliwy posiadacz alfy giulietta. Mam pytanie, czy ktos z was wie moze gdzie zakupic gumowe dywaniki do owej alfy.....zima sie zbliza. Pozdrawiam
Printable View
Witam serdecznie, chcialem sie przywitac jako swiezo upieczony szczesliwy posiadacz alfy giulietta. Mam pytanie, czy ktos z was wie moze gdzie zakupic gumowe dywaniki do owej alfy.....zima sie zbliza. Pozdrawiam
Do tego modelu to tylko w ASO z katalogu Lineaccessori. Ale jak poczekasz do następnej zimy to pewnie już jakaś firma zrobi coś sensownego w rozsądnej cenie:)
Witamy i gratulujemy wyboru :) Jak spisuje się Giulietta z tym silnikiem ? Dynamika wytarczająca? :)
Producent nie przewiduje gumowych dywaników do Giulietty
Sory, wypowiem się za kolegę, ponieważ często jeżdżę Giuliettą mojego ojca z silnikiem 1.4 120KM i muszę stwierdzić, że zawsze może być lepiej, ale ja mimo, że jeździłem już dużo mocniejszymi autami nie narzekam na moc silnika. Samo prowadzenie i przyjemność z jazdy większa niż w mojej 159. Jak dotąd jesteśmy zachwyceni tym autem.
Czyli słusznie :D.
NIe ma w ofercie gumowych !!!
Nie......:girl_wacko: Po prostu obuwie zmienne obowiązuje.