-
Nie grające radio w 166
Witam! Mój problem polega na tym że gdy włączę radio to nie chce ono w ogóle grać. Nawet nie szuka żadnej stacji FM. Gdy klikam na AUTOSTORE pojawia się tylko taki komunikat: SENDERSPEICHERUNG LAUFT. Dodam że nie mam w bagażniku zmieniarki. Co to może być? Wyczytałem jeszcze że potrzebny jest jakiś sygnał z IDIS. O co w tym chodzi? Dodam że nie mam w bagażniku nic, ani zmianiarki ani nic innego, ale wychodzi tam zielona kostka.
-
zobacz czy nie masz spalonego bezpiecznika z tylu za ics-em
-
Najpierw zmień Sprache na English i podaj komunikat po angielsku.
-
SENDERSPEICHERUNG LAUFT Oznacza mniej więcej "zapamiętywanie stacji" więc chyba nie tedy droga. A podałeś tam normalnie kod do ICSa ? Może kodu nie masz?
-
Miałem podobnie u siebie tyle, że pojawiało się to raz i wyglądało tak iż wsiadłem do auta włączyło się radio ale nic w głośnikach nie było słychać. Jak dałem na jakąś konkretną stację radiową to było trochę słychać ale z zakłóceniami i tak co raz ciszej i ciszej aż po około 1 minucie całkowita cisza. Objaw ustąpił na drugi dzień i jak dotąd się nie powtórzył.
-
Z tym że u mnie nie da się nawet wyszukać stacji. Kompletnie nic w głośnikach nie słychać. Kod do ICS'a mam.