Koledzy mam problem, potrzebuję rozebrać tylną kanapę z GTV. Czy wie ktoś jak to uczynić?? i czy po zdjęciu kanapy będę miał dostęp do bagażnika a konkretnie akumulatora??? Bo potrzebuję dostać się akumulatora bez otwierania klapy:confused:
Printable View
Koledzy mam problem, potrzebuję rozebrać tylną kanapę z GTV. Czy wie ktoś jak to uczynić?? i czy po zdjęciu kanapy będę miał dostęp do bagażnika a konkretnie akumulatora??? Bo potrzebuję dostać się akumulatora bez otwierania klapy:confused:
hello mogłes pisac do mnie odrazu na pw
a wiec tak nie musisz rozbierac klapy wystarczy ze wykrecisz prawy głosnik dostaniesz sie do klem sam tak musiałem działać jak wypieli mi aku do spawania wydechu i kluczyki zostały w bagażniku razem z kurtka
nio teraz patrze bo nie miałem tel przy sobie dacie rade nie jest az tak zle by tam dojsc zabawa w ginekologa a co sie stało zdechł aku czy siłownik padł ?
oj nie pamietam jaki był :( rok temu tylko raz mi zdechł po 3 dniach stania i mrozach -17 ale to mu wybaczyłem :)
Pod siedziskiem są dwie nakrętki. Po ich odkręceniu wyciągasz siedzisko (w całości - razem z pasem między siedzeniami). Po wyciągnięciu siedziska pokażą się dwie nakrętki od oparcia - odkręcasz i wyciągasz też w całości. Praca na około 5 minut. Powodzenia.