-
Błędy i pytan pare
Witam dzis podpiolem moja AR pod kompa i zczytalem 2 bledy
U1600- Immobilizer: key faulty
P0703- Brake signal
przejechałem sie tez moja AR i zrobiłem wykres nie wiem czy dobrze jesli cos trzeba zrobić inaczej to proszę o rady bo robiłem to 1 raz (3bieg od niskich obrotow)
Dlaczego jak robilem testy czujnikow to nie zalanczal sie 1 Bieg wentylatora, nie wywalallo kontroli Awari silnika ???
-
Oba błędy nie groźne, immo sie zwiesiło najzwyczajniej w świecie, a błąd czujnika hamulca też mnie męczy odkąd założyłem tempomat.
Co do wentylatora jesteś pewny że się nie włączył?? na I biegu dość cicho chodzi.
-
na pewno sie nie wloczyl znalazlem nawet przekaznik niestety tylko on pstryka i nic wiecej
-
mi dmuchawa włącza się od razu na "maxa" nie mam czegooś takiego że słabo albo mocno ... jak na postoju mi się włączy to na jesień z pod auta wypieprzało pełno liści -taki ciąg ;d
-
To chyba pozostaje sprawdzić przekaźnik, podmienić najlepiej
-
Widzę że teraz moda na błędy, u mnie ostatnio 4 siedziały w środku :) P0300, P0301, P0500 i U1706.
-
przekaźnik raczej na pewno to tez nie jest bo nawet przy zwarciu styku nie idzie podejrzewam uszkodzony przewód chociaz i tak do konca nie jestem pewien, nie mialem jak sie dobrac do tego i czym pomierzyć, au was dziala ten 1 bieg ???