Witam, nie mam możliwości i czasu szukać tego teraz na forum bo neta mam ograniczonego a poszukuję porównania spalania w/w silników w rzeczywistym użytkowaniu w każdej pojemności. Może jakiś link ??
pozdrawiam
Printable View
Witam, nie mam możliwości i czasu szukać tego teraz na forum bo neta mam ograniczonego a poszukuję porównania spalania w/w silników w rzeczywistym użytkowaniu w każdej pojemności. Może jakiś link ??
pozdrawiam
napisze tyle ze roznica jak jest to niewielka z tego co rozmawialem z innymi uzytkownikami AR to roznice byly czasem o litrt w jedna lub druga strone
ja moge powiedziec tylko ze mam TSa i nie narzekam na spalanie.. jak na ta moc i osiagi to te 8-10 w jezdzie mieszanej da sie przezyc..
Moja sie ostatnio postarała po 300km zatankowałem 39l. Bylem w szoku ale wymiana przewodów wysokiego napiecia i świec może pomoże zejść do 10l lub mniej... Jak nie to dalej będę szukać przyczyny czemu tak mi pije to paliwo ;//
Pojemnosc????Cytat:
Napisał Alfista
Nie wiem, jak to robisz, ale ja ponizej 12-13 na miescie nie zejde. Troche butuje, to fakt... ale i tak nie wiem, czy nie wychodzi wiecej...
moje rekordy sredniej na calym baku
najwiekszy 10,5
najmniejszy 6,7
W mieście jak jeżdżę spokojnie to 9, jak jeżdzę dynamicznie ( :mrgreen: ) to 10<, na trasie przy spokojnej jeździe 7-8, jak sie spieszę potrafi spalić i 14 :D
ile wlejesz tyle spali :lol: Moj boxerek przy jezdzie emetytalnej potrafi zejsc do okolo 7l,ale takie spalanie jest nierealne,bo tym samochodem po prostu nie da sie tak jezdzic :mrgreen: ten dzwiek i miny ludzi na ulicy,to za bardzo prowokuje,tak wiec spalanie raczej nie zchodzi ponizej 10l :mrgreen:
tylko trzeba wziac poprawke, ze 33 jest 200 kg lzejsza :DCytat:
Napisał AR_33
min na miescie 10l max 12 w cyklu miesznym 10l