-
Dorwać małego
Jest to pseudo-nowatorski pomysł na fotografowanie i publikowanie zdjęć najciekawszych alf. Każdy z nas ma aparat cyfrowy, komórkę z aparatem itp., więc każdy może zrobić zdjęcie napotkanej belli i dodać je na te stronę. Zasada jest jedna dorawć ALFĘ. Zero nagród, czysta zabawa!:crazy_pilot:
-
poprostu chcesz zebysmy fotografowali alfy z regionu i tu wstawiali?
-
dokładnie, uważam że fajnie będzie jak ktoś kiedyś zrobi zdjęcie mojej alfy i tu zamieści
---------- Post dodany o godzinie 18:25 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:53 ----------
świetna 147 parkuje w Suwałkach na korczaka, właściciel mlody gość (zapraszam na spota najbliższego)
-
Dzis jade do Pisza to postaram sie cyknac fotki tym 146 wspomnianych w temacie "Widziani" i jednej 146
-
Tylko jak już ktoś wstawi zdjecie,to niech zasłoni tablicę rejestracyjną,bo nie wiem czy to tak do końca zgodne z prawem,wstawianie zdjęcia czyjejś fury bez zgody właściciela z widokiem tablic rejestracyjnych.
Pomysł fajny.
-
Tylko... kto tu z klubu bedzie sie interesowac czyjas rejestracja?
-
Pomysł naprawdę fajny:) A z tymi tablicami to w sumie dla świętego spokoju można je zamazać. Ale Jadante myślę że się dowiesz co i jak z zamieszczaniem takich zdjęć bez zgody właściciela;) Tak na marginesie to i tak większość Alf można sfotografować bez tablic:D
---------- Post dodany o godzinie 18:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:13 ----------
świetna 147 parkuje w Suwałkach na korczaka, właściciel mlody gość (zapraszam na spota najbliższego) Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć) http://www.forum.alfaholicy.org/atta...0310_11.03.jpg
Właśnie takie fele chciałbym mieć u siebie:cool:
-
Firma AEZ organizuje konkurs i mozna dowolne felgi od nich wygrac jakie tylko chcesz. Wystarczysie zarejestrowac na tym kalendarzu np : 18 to klikamy na 18stke , rejestrujemy sie i mozemy wygrac:P all proste
http://www.aez-adventcalendar.com/
-
ja jestem leniwy nie chce mi się zamazywać zdjęcia robionego telefonem, wole taki kadr wybrać gdzie nie będzie widać blach jak na moim pierwaszym zdjęciu. Jestem własnie w sosnowcu (u rodzicow na święta) sporo tu tych maszyn na ulicach, postaram się fajniejsze dodac do tego forum