-
156 obrotomierz.
Dzień dobry ;)
Jestem tutaj nowy i potrzebuję pomocy. Posiadam obrotomierz od AR156 (pozostałości po aucie :D ) i chce go podpiac do quada. O ile rozpiskę wtyczek mniej więcej mam, to potrzebowałbym dokładne zdjęcie kolorów przewodów z nich wychodzących. Kiedyś widziałem temat o naprawie obrotomierza w 156, ale jak na złość nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc.
P.S jak by ktoś chciał oczywiście, to proszę http://picasaweb.google.com/111366175658544374729
-
No i bella dokonała żywota na czterokołowym rowerku...
-
Bron boże. Poszła w dobre ręce. Nie posłużyła do budowy tego quada. Obrotomierz był kupiony za grosze bo trafiła się okazja i leżał sobie w pudełku na półce.
-
Do quada bardziej będzie pasował z B4. Bez urazy.
-
A od 156 nie pasuje bo co? Bo włoskie? Ja wiem, że kochacie te auta, ale bez przesady Panowie... Lamp z alfy też nie wstawiać?
To ma ktoś zdjęcia kostek obrotomierza?
-
-
www156 ma rację, od B4 będzie idealne, nawet już schemat podłączenia pod maską masz:crazy_pilot:
-
Oj Panowie, niestety VW ma obrotomierz razem z reszta zegarów, a obrotek od AR ma wszystkie potrzebne mi kontrolki. A co do schematu podłączeń już znalazłem i podłączyłem. Dałbym zdjęcie, ale znowu będziecie płakać :D
Dodam, że 156 kupiłem spaloną, 15.08.2009 za całe 400zł i mam jeszcze dużo części jakby ktoś chciał. Wisienką na torcie będą przednie lampy od 156 :D
-
Z CZEGO SILNIK TAM WSADZASZ?? jakie ten Quad ma wymiary? mam cos podobnego tylko ze większe z silnikiem malucha
-
Silnik od malucha jest. Daj kilka zdjęć twojego ;)