Hej:) niestety nie wyrobiłem się ze zrobieniem auta, aby zajechać na ostatni zlot, a potrzebowałbym pomocy kogoś z lapkiem i kabelkiem, żeby odczytać błąd ABS - ma ktoś chwilę wieczorem, żebym mógł gdzieś podjechać? Czteropaczek gwarantowany:)
Printable View
Hej:) niestety nie wyrobiłem się ze zrobieniem auta, aby zajechać na ostatni zlot, a potrzebowałbym pomocy kogoś z lapkiem i kabelkiem, żeby odczytać błąd ABS - ma ktoś chwilę wieczorem, żebym mógł gdzieś podjechać? Czteropaczek gwarantowany:)
nikt nie ma kabla w wawie?
Kondzik nie ma przełączenia w kablu na ABS...
no tak, nie mam pomysłu co to może być, więc kabelek był dobrym pomysłem. Chyba, że macie kogoś w wawie do polecenia, żeby szybko odczytał błąd, naprawił i mało za to wziął;p
Awaryjnie możesz do Seligi podlecieć.
Btw... Na ostatnim to byś raczej nie odczytał błędów.. Chyba że grzybek posiadł odpowiednie moce w pewnym momencie :D
Zależy z której strony wawy mieszkasz... Pablo też pewnikiem ma :D
jeśli chodzi o moją lokalizację to każda mi pasuje, mieszkam na żoliborzu, pracuję w centrum, dużo jestem na mokotowie, włochach i ochocie, więc nie ma problemu zajechać:)
i chyba do Pablo się wybiorę, szkoda, że to taki kawał drogi z wawy..
wczoraj wieczorem po raz trzeci zleciał mi cały płyn od wspomagania, nie wiem już co może być przyczyną..tracę powoli cierpliwość do alfy..:) muszę najpierw to ogarnąć, żeby dojechać do Pabla.
Nie bede zakladal nowego tematu wiec odgrzeje ten :) Znalazl by sie ktos kto ma komputer z kabelkiem i sprawdzil by mi ERROR GLOW PLUG ? :) Wole "dac na piwo" komus z forum niz mechanikowi z ulicy :P Oczywiscie wszedzie na terenie wawy i okolic dojade.