Witam.
Mam taki problem że nie mogę odkręcić osłony panela środkowego w mojej 166(tam gdzie ekran nawigacji), pękły mi dwa przyciski (AUTO i taka zakręcona strzałka ).
Jakie są kroki żeby zciągnąć tą osłonke?
Dzięki z góry.
Pozdro.
Printable View
Witam.
Mam taki problem że nie mogę odkręcić osłony panela środkowego w mojej 166(tam gdzie ekran nawigacji), pękły mi dwa przyciski (AUTO i taka zakręcona strzałka ).
Jakie są kroki żeby zciągnąć tą osłonke?
Dzięki z góry.
Pozdro.
Rozumiem że wyciągnąłeś całego ics'a, bo inaczej nie da się tego rozebrać. Jedyne co zrobisz to jedynie pourywasz zaczepy i wtedy dupa zbita. Było na forum odnośnie wyciągania ics'a bodajże w temacie o dvd post kolegi kayrol.
A ta zakręcona strzałka to obieg wewnętrzny.
Proszę:
http://www.forum.alfaholicy.org/show...8&postcount=42
W eLearn masz wszystko. W słowa ciężko to ubrać więc zerknij sobie na obrazki.
a macie jakis sposob na wypadające te numeryczne przyciski??
Nie wymontowałem ICS-a ,zdiąłem tylko ten panel z mieszkiem do biegów ,a ta cała "skrzynka" ani drgnie i nie wiem jak ją wysunąć żeby dostać się do tych śrubek trzymających maskownicę.
Jaco
Mi przyciski wypadały ale "wtopiłem" delikatnie kawałek zszywki (taki ząbek) w miejsce tego oryginalnego "dzyndzelka". Wszystkie tak naprawiłem bo łamią się na potęgę. Działa jak nówka. Na pierwszym czy drugim szło jak krew z nosa ale reszta poszła jak seria. Polecam zamiast kupować ciągle nowe.
A z panelem to tak jak szerszeń pisze. Poszukaj na forum bo jest, sam niedawno szukałem. Musisz zobaczyć obrazki.
jacco zerknij do linka którego podałem...wiele ci to wyjaśni odnośnie wyjęcia ics'a.