-
kierunkowskazy
Witam, mam problem w swoim autku z kierunkowskazami, mianowicie niedziała mi kierunkowskaz LEWY PRZÓD i PRAWY TYŁ czy te dwa światełka są razem jakoś połączone? co się mogło popsuć. Dodam że żarówki były już wymieniane na nowe i styki przy lampie przeczyszczone. z góry dzieki
-
Bezpieczniki sprawdzone. Skrzynka nad lewym kolanem kierowcy, rozpiska na odwrocie dekielka.
-
sprawdzone, jest jeden bezpiecznik od wszystkich kierunkowskazów i ten sam od świateł awaryjnych,
-
może to być jeszcze body komp bo mieliśmy z kumplem przypadek odwrotny do Twojego że świeciły kierunki cały czas prawy przód i lewy tył okazało siem że jeden z calaków siem przepalił i robił zwarcie...a bezpieczniki były OK.
-
to czeka mnie wizyta u elektryka, wy jak się z tym uporaliście? wystarczyło rozkręcić i złożyć tak jak się należy? czy wymiana body kompa?
-
na szczęcie obyło siem bez wymiany...trza było tylko zamówić nowego scalaka (niestety z Anglii) bo u nas nie bylo takich...+ do tego stacja lutownicza bo zwykła lutownica nie miała szans...wylutowanie spalonego i wlutowanie nowego...koszt 100plnów a nie 600 albo 700 bo tyle wtedy chcieli za przeprogramowanie body kompa gdzieś chyba w tychach...nie pamietam nazwy tej firmy.