-
Blue&me probelm
Witam Alfaholikow mam mały problem jestem posiadaczem MiTo.. mianowicie chodzi o to że mam podłączony do portu USB pendrive z muzyczka i niekiedy gdy włączam autko muzyka lecąca w głośnikach jest kontynuacja po ostatniej jezdzie ale niekiedy jest to kasowane i leci folder inny(lecz zawsze ten sam jak jest to kasowanie)czy jest na to jakas rada ???
-
Takie samo zachowanie zauwazylem u siebie. Poki co pozostaje tajemnica zarowno dobor folderu z mp3 jak i okolicznosci przelaczenia na inny plik. Dodam, ze u mnie potrafi sie to takze wydarzyc gdy wieczorem sluchalem radia a rano wlaczam auto a tu MP3 z losowego, choc zawsze tego samego folderu.
Czasem takze wiesza sie odtw. przy probie przegladania zawartosci folderow.
Mysle, ze ikonka "Ms Windows" jest tu nie bez powodu ;)
-
u mnie jest tak samo. co więcej, często jeżdżę bez włączonego sprzętu grającego i zdarza się, że przy kolejnym uruchamianiu silnika włącza się odtwarzanie mp3, samo z siebie. czasami w tym miejscu gdzie oststnio przerwałem, a czasami od początku dysku.
-
Ja na pędraka do auta zgrałem mp3 bez folderów i rano zawsze startuje w tym miejscu w którym skończył grać jakby był cały czas na pauzie.Jak gasze silnik na radiu to rano startuje radio jak na media to startują media,chyba tak powinno być;)
-
Bardzo mozliwe, ze jest tak jesli ma sie wrzucone mp3 bez folderow lecz ja mam foldery i dzieki temu jest latwiej szukac poszczegolnych utworow...wiec widać ze jest problem nie tylko u mnie trzeba bedzie poszukać rozwiazania ja juz szukam jesli znajde podziele sięi licze że znajdzie sie rozwiazanie....pozdrawiam
-
U mnie w Giuliettcie z bose jest trochę inny problem. Po podłączeniu pendraka z muzyką chwilę trwa doczytanie utworów ale potem muzyczka ładnie gra. Przy następnym uruchomieniu silnika wznawia granie do momentu na którym skończyło. Tak się dzieje w ciągu dnia. Niestety po nocy po uruchomieniu auta nie widzi pendraka, pomaga dopiero jego wyciągnięcie z gniazda i ponowne włożenie. Co może być przyczyną takiego zachowania? Pendive ma pojemność 32GB.
-
Problem rozwiązany, pomogła aktualizacja B&M.