wlasnie przywiozlem z niemiec wymarzona 159,prosze o pomoc w ustaleniu wersji wyposazenia bo niewiem gdzie tego szukac po wpisaniu w eperze vinu wyskakuje mi info o roczniku oraz silniku z dopiskiem HIGH
czy to wersja?
Printable View
wlasnie przywiozlem z niemiec wymarzona 159,prosze o pomoc w ustaleniu wersji wyposazenia bo niewiem gdzie tego szukac po wpisaniu w eperze vinu wyskakuje mi info o roczniku oraz silniku z dopiskiem HIGH
czy to wersja?
Impression , Progression, Distinctive, TI , Sport/Sport Plus ( skrajnie ) takich opisów szukaj jak wrzucisz VIN w epera, nad rysunkiem auta w jednej lini powinno byc to napisane, tam gdzie VIN masz wyswietlony jeszcze po wpisaniu
..auto z niemiec, więc nic takiego w eperze nie znajdzie ..moj z niemiec to wersja HIGH dla przykładu ..a podane wersje przez Ciebie nie występują w eperze :) Eper wyróżnia takie wersje jak BASIS, MEDIUM, EXCLUSIVE, HIGH, TI, ELEGANTE, SPORT, CORPORATE.. i trochę wersji specjalnych typu Carabinieri, Polizia itp
hmmmm no zawsze mialem wyswietlone, czy u siebie czy gdzies w sumie, nostradamino podaj VIN, w tygodniu sprawdze na nowym Eperze ( 2010/2011 )
a znajde gdzies specyfikacje wersji HIGH?
Ja mam z Holandii i tez mam HIGH w eperze. Specyfikacji nie znalazlem ale moze podobnie jak u nas distinctive to jest?