Witam. Potrzebuję zmienić język lektora ( menu) w navi z francuskiego na polski lub angielski. Może być odpłatnie.
Printable View
Witam. Potrzebuję zmienić język lektora ( menu) w navi z francuskiego na polski lub angielski. Może być odpłatnie.
Potrzebujesz Setup DC, niestety polskiego nie ma.. ale angielski bez problemu.. Daj maila, wyslę Ci obrac płyty (16MB) jeśli nie posiadasz. :)
Co do polskiego lektora, to coś tam chłopaki kombinowali, nawet ściągałem jakiś plik, ale nie sprawdzałem.. nie wiem czy i jak to działa..
---------- Post dodany o godzinie 11:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:21 ----------
...tu znajdziesz także Serup CD (SETUP ALFA CONNECT..), FiatEcuScan, a plik pl4GA0415 to podobno spolszczenie ..daj znać jeśli będziesz wrzucał spolszczenie i czy poszło bez problemu
http://my.pogoplug.com/share/X83lDmmXj0qWbMFRFgH5XA/
ja mam problem po wypaleniu setupCD jak i "języka polskiego" nawigacja mówi cd error. Coś źle nagrałem?
to ja tez bym prosil o obraz tej płyty ....bo ten lektor co mam mówi do mnie w niezrozumialym jezyku:) a angielski to juz mi znany
---------- Post dodany o godzinie 12:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:07 ----------
a czy ten link podany to jest to skad nalezy ściagnąć,bo tam kilka pilkow jest i nie wiem czy ten setup CD to jest to samo co Setup Alfa Connect+ iso??
link to mój domowy dysk :) ale ściągajcie śmiało, wrzucam tam wszystkie pliki dotyczące 159, plik SETUP ALFA CONNECT NAV+.iso to obraz płyty z setupCD, ale u mnie coś nie chce w aucie działać.
Pozdrawiam
dzieki zaraz zgram i zobacze u siebie moze pojdzie:)
---------- Post dodany o godzinie 13:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:03 ----------
juz mam....ale mam pytanie czy te pliki nie powinny byc jako obraz płyty?? zaraz zejde i zobacze czy wogole to czyta ....bo mam watpliwości...:confused:
---------- Post dodany o godzinie 13:18 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:13 ----------
panowie nawet nagrywarka i program nero nie widzi tego jako obraz płyty wiec navigacja chyba tym bardziej....CHYBA bo moge sie mylic...myle sie??
Płytkę najlepiej nagrać za pomocą ImTOO ISO Burner
http://chomikuj.pl/marqo2008/AR+159/
pass: alfa159
Zależy co ściągnąłeś jest tam plik iso o takiej nazwie "SETUP ALFA CONNECT NAV+"
Ale po wypaleniu go przez windowsowką nagrywarkę nie działa. Spróbuje jeszcze tym podanym programem.
A na chomiku widzę tyko mapy.
Kupiłem alfe z navi de, oczywiscie juz siedzi plyta z mapami polski a jezyk zmienilem na angielski, te pliki, które sa do spolszczenia wydaje mi się że są do wersji SD (na płycie setup CD jest zupełnie inna struktura plików jezykowych)
może w wolnym czasie spróbuje zrobić spolszczenie i wrzucic np w portugalski i wypalic nowe setup CD, ale na pierwszy rzut oka ciężko bedzie rozkodować oryginalne pliki.
jacekr71@o2.pl z góry dziękuję