-
Muzyka z pen-drive
Witam. Mam pytanie odnośnie odtwarzania muzyki z pen-drive czy to jest normalne że utwory nie przełączają się automatycznie; leci mi 1 caly czas w kółko musze ręcznie z kierownicy przełączać aby wskoczył następny (przełączanie na radiu nie działa). A i czy można zmienić tryb przełączania utworów bo mam losowe i czesto jest tak że w podrózy przesłucham zaledwie np. 30 z 50
-
W menu media playera ustalasz tryb odtwarzania: folder, random itp jak wejdziesz w folder to masz wybor czy play all itd
-
witam nadal nie wiem jak wejsc w menu media playera . w instrukcji obslugi est napisane
"MEDIA PLAYER
Przy aktywnym źródle dźwięku Media
Player możliwe jest uzyskanie dostępu
do Menu specyficznego poprzez naciś-
niecie przycisku/ pokrętła OK."
U mnie to nie działa.
-
Lewy przelacznik na kierownicy naciskasz w lewo <-, pojawia sie menu B&M naciskasz prawym przelacznikiem w gore ^ 1 raz jesli jedziesz, 2 razy jesli stoisz - Pojawi sie Media Player no i jestes we wlasciwym miejscu. Na postoju pierwsze menu w gore to Options tam mozna wlaczyc np autoplay ktory po wlozeniu pena zaczyna odtwarzac muzyke.
-
dotarłem do tego menu ale włączę play all i nadal odtwarza mi w kółko jeden utwór trzeba ręcznie przełączać
-
A probowales jeden pen czy kilka?
-
A przeklikałeś całe menu w Ustawienia->Odtwarzacz Multimedialny?
W instrukcji B&M nabazgrane jest Ustawienia->Odtwarzacz Multimedialny->Tryb Pętla. Nie mam jak sprawdzić w aucie, czy tak faktycznie jest, ale wyłączyć mi się to udało bez problemu - trzeba przejrzeć wszystkie opcje ;)
-
niby wszystko wtedy przejrzałem no poszukam dalej może tam wyklikam coś