-
Nawi code
Pomocy w jednym z tematów było pisane ze naciśniecie równoczesnie clima i dark wyswietla parametry, wersje, kod do ics i nawi czy moglibyscie pomóc znalesc kod w tych parametrach oto one:
ICS-HW:2/2 SLAVE:V104
ICS-SW:ICS V3,65 14:02:49
ICS-DATE:MAY3 1999/OLD MMI
AUDIO-SW:01.03 32/98EUROPE
DSP-HW/SW:3/14 E00 V00
DRV:LEFT HAND
NAVI-SW:VER.ARIE578D
NAVI-DB:I/10800889
PH-SW:---
AC:1.00/0.00/0.00
BARDZO PROSZE PORADZCIE COS DO RADIA MAM KOD A DO NAWIGACJI NIE MAM
-
Spróbuj tak:
Włóż płytkę z mapą do czytnika nawigacji i odłącz akumulator. Podłącz akumulator, wprowadź kod do ICS'a, odczekaj chwilę (zaprogramuj stacje w radiu, zaprogramuj przepustnicę - ważne!), po wciśnięciu przycisku NAV (płytka cały czas w napędzie) nie powinien się pytać o kod...
Powodzenia :)
-
jestem zielony mozesz powiedziec jak sie prodramuje przepustnice nigdy tego nie robiłem
-
Każdorazowo, po podłączeniu akumulatora należy: włączyć zapłon na 30 - 60 sekund (nie kręcić rozrusznikiem!), następnie kluczyk do pozycji STOP i odczekać 5 - 10 sekund.
Możesz to zrobić później, po tym jak zaprogramujesz radio i odpalisz navi (do tych czynności nie potrzeba wkładać kluczyka do stacyjki), natomiast musisz to zrobić przed pierwszym uruchomieniem silnika.
-
Dzieki wielkie!!!Będe sie jutro bawił!Pozdro
-
taki temat juz istnieje, zresztą założony przez Ciebie Piotrbi
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...ight=navi+code
ten zamykam, prosze pisać w poprzednim, uniekniemy bałaganu na forum i wielokrotnego dublowania sie tematów.