gdzie znajde filterek paliwa oraz gdzie znajduje sie czujnik pozimu oleju do panelu pod klimatrinikiem ? dzieki wielkie za info (koło filtru znalazłem jeden czujnik z jednym przewodem ,nic wiecej) 155 2,0 16v 96r
Printable View
gdzie znajde filterek paliwa oraz gdzie znajduje sie czujnik pozimu oleju do panelu pod klimatrinikiem ? dzieki wielkie za info (koło filtru znalazłem jeden czujnik z jednym przewodem ,nic wiecej) 155 2,0 16v 96r
ten koło filtra to czujnik ciśnienia oleju od lampki awarii układu smarowania.
Filtr paliwa o zgrozo jest razem z pompką w zbiorniku
Kolega Sikor ma rację jest w tym miejscu. U siebie jeszcze go nie wymieniałem ale na wiosnę będę musiał profilaktycznie go zmienić
To teraz ja mam pytanie:) Czy 16V ma w innym miejscu filtr paliwa niż 8V?Patrząc na wypowiedź Andrzeja tak by wychodziło.
Jak masz płyte pod bakiem z tyłu ochronną to z prawej strony będziesz miął wycięcie na ten filtr jeśli dobrze pamiętam.
W 16 V i 8 V jest w tym samym miejscu. W tamtym roku rozebrałem 2 sztuki 155 jedną 16 V i jedną 8 V i filtr był był w tamtym miejscu.
Tak mozliwe że ma podobnie jak stary T.S i V6 przy tylnym kole.Zasugerowałem się 156 bo tam filtr paliwa jest na pewno w zbiorniku paliwa Sorry mój błąd