Jak w temacie chce go kupic zmiesci mi sie w panelu?
Jak trzeba zastosowac ramke to jaka?
Z góry dziekuje
Printable View
Jak w temacie chce go kupic zmiesci mi sie w panelu?
Jak trzeba zastosowac ramke to jaka?
Z góry dziekuje
Zmieści się w panelu bo każde radio w rozmiarze 1DIN ma te same wymiary. Ramkę kupisz na allegro ale poszukaj na forum opinii bo są różnej jakości i oczywiście do wersji po FL są inne. Tutaj masz przykładową ramkę: http://allegro.pl/ramka-radiowa-alfa...398683294.html
Pozdrawiam.
Dzieki teraz tylko ramke do przed liftem jakosc jak najlepsza oczywiscie, szkoda ze z radiem nie ma ramki.
Jak takie radio podlaczyc jest gdzies manual?
Dzieki
Jest na stronie producenta albo w kartonie z odtwarzaczem ;) Podłączyć prościzna kostki są tak zaprojektowane aby nie było możliwości pomyłki. W zestawie z radiem powinieneś mieć adapter do kostek ISO jedną strone wtykasz w radio z drugiej strony wtykasz dwie kostki wychodzące z auta no i jeszcze pozostaje antena do podłączenia i nie wiem jaki wtyk jest w 156 bo może pasować ale nie musi i będzie trzeba dokupić adapter za kilka złotych...
Czyli ramka jest z radkiem tak?
Nie ma obrazkowej wersji:D
Ramka jest ale pod standardową kieszeń do alfy musisz jeszcze dokupić dodatkową aby nie było szpary...
ok :)
Jak jesczsze ktos ma doswiadczenie i wie jaka ramka nie jest szajsowata to bede wdzieczny:)
Manual obrazkowego nie ma chyba, ja jestem typowym wzrokowcem poki nie zobacze to się za to nie zabiore
Ta ramka, którą Ci podałem w linku jest w miarę ok. Tzn plastik o matowej fakturze i pasowała ładnie w mojej poprzedniej 156. W każdej alfie masz kostkę ISO i nowe radio też ją ma. Podłączenie to nic innego, jak spięcie ich razem. W razie braku kostki ( czyli jeśli ktoś ją uciął np) schemat mogę Ci ze zdjęciem dostarczyć na PM.