Witam!
Niestety, nie dostałem takiego "cuś" pod choinkę, więc się
przymierzam, żeby kupić to sobie sam. ;-)
Co myślicie o takich wynalazkach:
Allegro - Wynalazek nr 1
Allegro - Wynalazek nr 2
Printable View
Witam!
Niestety, nie dostałem takiego "cuś" pod choinkę, więc się
przymierzam, żeby kupić to sobie sam. ;-)
Co myślicie o takich wynalazkach:
Allegro - Wynalazek nr 1
Allegro - Wynalazek nr 2
Witam
tez chciałem kupic ten 2 zestaw ,boje sie tylko ze to długo nie pochodzi "firma kogucik" kupiłem radio z windą pare miesiecy temu tez "no name" i działalo 2tyg :!: :?
ale szczerze sam bym chyba teki zestawik kupił :oops: :P
Jak juz chcesz takie wynalazki to wybierz ten I zestaw. Ale zastanów sie nad takim zestawem
http://allegro.pl/item288536761_jvc_...owy_kable.html
moze troszke drozsze ale chyba bardziej warto.
Lepiej kupić takie które mają wysuwany monitor,jest większy i lepiej widać.W Niemczech jest spory wybór w takich sprzętach.
Trochę z innej beczki, chociaż wciąż w temacie. (Założyłbym nowy, ale pewnie dostałbym kolejne dwa ostrzeżenia :? )
Tak więc, mój kolega ostatnio zaopatrzył się w ten bajer: http://allegro.pl/item288081675_prom...er_pilot_.html
i to na prawdę działa! Taki mały gadżet, który daje frajdę:)
Ja chętnie wymieniłbym swoje oryginalne radio w AR, ale nie wiem na jakie, bo po pierwsze nie wiem czy znajdę jakiś model, coby pasował w miejsce seryjnego i ładnie współgrał z resztą kokpitu, oraz nie wiem czy znajdę radio, które będzie współpracowało z przyciskami, które mam w kierownicy... Może ktoś coś polecić?
pamietaj ze prawo nie pozwala tego uzywac;)
Czego transmitera ???? a na jakiej podstawie - bezprawnego zajmowania pasma radiowego ale to chyba dotyczy jedynie urządzeni powyżej jakiejś mocy - no chyba że się mylę. Możesz coś więcej na ten temat napisać.Cytat:
Napisał b.pawelek
z tego co wiem bez wzgledu na moc jest to nielegalne. iedys uslyszalem o tym od znajomego po tem w tv również o tym wspomniano.
Z drugiej strony podalem ten fak jako raczej ciekawostke niz po to zeby kogokolwiek odstraszyć;) Urzadzenioe napewno sie sprawdza aczkolwiek jakos dźwięku nie powala. Wydaje się troche płaski (szczegolnie niskie tony).
jeśli chodzi o transmiter pracuje w firmie która sprzedaje takie urządzenia i jest to legalne, urządzenia zajmuje pasmo radiowe ale w tak małym obrębie ze to działa w samochodzie i na pewno babciom Radia Maryja nie zakłóci:)
Jeśli chodzi o radyjko to kolega ma podobnego bezmarkowca z wyświetlaczem 3,5". Przez jakiś rok teledyski cały czas w divixie lecą i nic nie nawaliło do tej pory.