-
Głośniki MTX
Witam jestem na etapie dokupienia głośników i teraz małe pytanie, miał być sprzęt zrobiony na Vibe ale jakoś dźwięk mnie nie powala... http://allegro.pl/odseparowane-glosn...409824409.html słyszałem parę + na temat tych głośników ale wole dopytać, ktoś ma, lub miał te głośniczki a może wie ktoś coś nie coś o nich, czy są dobre słyszał jak grają ???
-
za ta kasę źle nie może być,pewnie nie którzy powiedzą ze szkoda kasy,lepsze będzie to i to,wiedza wielkie G ,jeśli masz słuch jak Chopin albo Hendrix to się zastanów bo takich gości ciężko zadowolić
-
wiesz w tej cenie da się tez kupić Viba :) gdy kupowałem głośniczki tej firmy i zaniosłem gościowi żeby powiedział mi coś o tym głośniku, to powiedział ze jeśli chodzi o słuchanie to są kiepskie, no to zapytałem czy wydałem niepotrzebnie tyle kasy wtedy okolo 520zł to powiedział ze głośniki są dobre ale do "napier.....ki" wiec pomyślałem spoko :) ale jednak wydaje mi się ze z niskimi tonami nie radzi sobie głośnik, oglądałem ostatnio "Pimp my ride" i tam wkładali MTX i dość je chwalili, wiec zastanawiam sie czy dadzą sobie rade z niskimi tonami...???