-
Radio seryjne w 156
Posiada ktoś może instukcje obsługi radia montowanego seryjnie w 156 jest to BP z telefonem / chociaż nie wiem jak on działa potrzebna jest tam jakaś karta czy coś?/ powiem ze pod wyświetlaczem jest jakaś karta kóra prawdopodobnie się niewyjmuje. Czy może objaśni mi ktoś obsługę tego sprzetu? :)
-
-
-
Niemoge otworzyc coś tego zdjęcia , net mi działa marnie :( ale wydaje mi się że troche inne a karta ma jakis opór przy wyciąganiu wiec nie wiem jakie tam jest zabezpieczenie /nie chce urwać jej/
-
Może teraz CI się otworzy zdjęcie. Poza tym tam,naciskasz ten pomarańczowy przezroczysty plastik i się karta wysuwa z tą "tacką" i wyjmujesz bez problemów. Tylko po co ją wyjmować>? Radio gra?
http://instrukcja.pl/i/blaupunkt_amsterdam_tcm_127
-
Ok. otworzyło się ale ja mam troche inne, radio działa ale tak tylko się zastanawiałem nad wyjeciem jej, no i jak działa ten tlefon???
-
To już musisz znaleźć instrukcję do swojego radia i tam wszystko będziesz miał napisane. Ja nie korzystam z tej funkcji telefon, bo po co>? Przecież od tego jest komórka.:D Pozdrawiam.